Pretraži

SMUVALA SESTRINOG BIVŠEG: Kloi Kardašijan opet u centru skandala (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Život Kloi Kardašijan je u poslednje vreme budno praćen od strane medija, budući da je nedavno raskinula sa Tristanom Tompsonom, a koji ju je varao tokom cele trudnoće. Zatim, nakon rođenja njihove ćerke Tru, nastavio je da je vara i to sa Džordin Vuds, najboljom prijateljicom njene sestre Kajli Džener.

——————– Sponsored ——————–

Ovaj put Kloi se našla u centru skandala i to zbog spekulacija da je u emotivnom odnosu sa bivšim suprugom njene starije sestre.



Kloi i Skot Disik, bivši suprug Kortni Kardašijan, su ostali u dobrim odnosima nakon Skotovog i Kortninog razvoda, a rođendanska čestitka koju je Kardašijanova uputila bivšem zetu izazvala je lavinu podeljenih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kourtney and Khloé take ___________ PS (I can’t believe we shot season 1 over ten years ago)

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on May 21, 2019 at 2:11pm PDT

– Prošli smo tako mnogo toga zajedno, ti i ja! Zahvalna sam Bogu za to kakva si osoba postao! Zahvalna sam za sve dobre i loše dane koje smo imali jer su nas oni zbližili više nego ikad – piše u javnoj čestitki koju je Kloi uputila Skotu.

Iako se nije javno oglašavala povodom spekulacija o njihovoj aferi, ili pretpostavke da nekada bili intimni, Kardašijanova je svoj stav pokazala tako što je na društvenim mrežama lajkovala komentare koji ističu da su muško-ženska prijateljstva moguća, te da ona tako nešto nikada ne bi uradila svojoj sestri. Osim toga, Disik je već godinu dana u ozbiljnoj vezi sa manekenkom Sofijom Riči.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz