Pretraži

„Smejem se, a plače mi se!“ Oženio se naš poznati reper, fotografija sa venčanja izazvala lavinu urnebesnih komentara (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Tiktok printscreen/lusie.lu

Poznati bosanski reper Cunami Flo stao je na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom devojkom Lusi, a to je i podelio na svom Instagram profilu zbog čega je izazvao lavinu komentara.

Iako on krije svoj život daleko od očiju javnosti, ovaj detalj je ipak podelio sa svima zbog čega je fotka za samo 14 sati pridobila gotovo 40 hiljada lajkova.

@lusie.lufi dunya wal akhiryah 🤍♬ original sound – Lucy

Njegova supruga pre nekoliko dana na scom Tiktok nalogu objavila snimak sa svoje devojačke večeri gde je svima pokazala kako se priprema za veliki dan koji sledi.

U videu na njenom Tiktoku se može videti da je sa prijateljicama otišla na planinu kako bi prolsavila svoje devojačko veče, a dekoracija sa motivima venčanja upriličila je ovaj, za nju i te kako bitan događaj.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste to što su se komentari na račun venčanja ovog mladog para samo nizali, pa se pored čestitki našlo i mnogo šaljivih komentara koje su njegove obožavateljke ostavile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cunamifl0

“To smo mogli biti mi“, “Smejem se, a plače mi se“, “Tu noć kad si se udavao“, Nedostajaćeš ulicama“, bili su samo neki od šaljivih komentara koji su se našli ispod objave njega i njegove supruge.

Lusi je i na svom Tiktok nalogu ovekovečila ovaj veliki trenutak za njih, te je usnimila video tog dana i pokazala pratiocima kako je izgledala proslava.

@lusie.lu 💗 @Cunami ♬ original sound – Lucy

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz