Pretraži

Pojavila se pred njom u neočekivanom izdanju, a onda je nastala neprijatna situacija: Ovako je izgledalo upoznavanje Anje Bla i majke Bake Praseta! (VIDEO)

News
0
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Baka Prase i Anja Bla važe za jedan od omiljenih parova u influens svetu, a u svom Jutjub videu Bogdan je jednom prilikom otkrio kako je izgledalo upoznavanje Anje i njegove mame.

Kao što je svima dobro poznato Bogdan je redovno na svom Jutjub kanalu objavljivao video klipove u kojima pokazuje detalje iz svog života i kako provodi dane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Jedan od klipova koji je većini bio zanimljiv jeste Anjino upoznavanje sa Bogdanovim ocem koji je inače sveštenik. Nakon toga došlo je na red upoznavanje sa mamom, a Baka je sve to usnimio za svoj Jutjub klip koji je objavljen pre dve godine i broji skoro jedan i po milion pregleda.

Kako je Bogdan istakao u klipu, s obzirom da kada je Anja upoznavala njegovog oca došla obučena malo “oskudnije“, on je odlučio da je za upoznavanje sa mamom obuče u potpunosti drugačije i da je predstavi u drugom svetlu.

Pored stajlinga koji je Bogdan insistirao da se promeni, iako je to bila šala, on je odveo Anju da kupi poklone za njegovu mamu, a u pitanju su bile namirnice iz prodavnice zdrave hrane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Anja se pojavila pred njegovom mamom u dugačkoj crnoj haljini sa maramom i šeširom, a uz to je ponela i zdrave namirnice koje je kupila Bogdanovoj mami.

Međutim, Bogdan je morao da napravi malu šalu, pa je Anji rekao da njegova mama ima dva imena, ali kada je došla kod nje, ona je ipak shvatila da je Bogdan to uradio kako bi nastala neprijatna situacija. Naime, Anja joj je kupila narukvicu sa imenom “Nataša“ i poklonila joj je, ali je ona tada saopštila njoj da to ipak nije njeno ime, već Anastasija, zbog čega je Anja pogledala u Bogdana i shvatila da je to sve njegova ideja.

Usledio je komentar njegove majke nakon upoznavanja sa Anjom:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

“Bogdane, ja sam vrlo prijatno iznaneđena, nisam to očekivala od tebe da ćeš dovesti ovako finu, lepu, otmenu, tradicionalnu devojku. Ja sam rekla da priznajem da se upoznam sa devojkom sa kojom si ti u ozbiljnoj vezi i drago mi je da vidim da je to tako i ja se već radujem kada vidim kako je ona lepa i fina. Da vidim da će mi unuci biti slatki i pametni, talentovani, da će zdravo da se hrane. Ja već vidim Anju kako ujutru ustaje i mesi pitu i mesi hleb i stavlja u furunu i tebe dočekuje sa doručkom“, ispričala je Bogdanova majka, a u snimku se moglo videti da se Anja sprijateljila sa njegovom majkom, ali i ocem koji je bio tu sve vreme.

Video njihovog upoznavanja možete pogledati ovde:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News