Pretraži

“Je l’ samo ja padam na fore ili…?” Barbara Popović otkrila deo svoje nove pesme, komentari fanova ne prestaju da se nižu

Muzika
0
Foto:Printscreen/Instagram:barbarapopovic_
Foto:Printscreen/Instagram:barbarapopovic_

Učesnica druge sezone IDJShowa nedavno je najavila da će njena nova pesma ubrzo ugledati svetlost dana, a sada je objavila i delić numere na Tiktoku kojim je oduševila svoje brojne fanove.

Barbara Popović je tokom celog takmičenja osvajala publiku svojim izvedbama raznih pesama i ni tada niko nije ostao imun na nju. Ona je u drugoj sezoni trke talenata osvojila drugo mesto čime je pokazala da je njen talenat neosporan.

Svojom pesmom “Vatrena“ Barbara je osvojila srca publike, a pesma se zavrtela čak i na radio stanicama.

Po svemu sudeći ona je vredno radila, te svojoj publici pripremila novu pesmu koja će, sudeći po soundu koji je objavila na Tiktoku, ali i brojnim komentarima koji ne prestaju da se nižu, biti pravi hit.

“Je l’ samo ja padam na fore ili…?”, napisala je Barabara na Tiktoku uz sound svoje nove pesme.

 

Tiktok Embed Code Generator

Ako je suditi “hintovima“ koje nam je Barbara ostavila, mogli smo videti da je jedna od tagovanih osoba na njenoj poslednjoj objavi Darko Dimitrov koji je bio jedan od IDJCoacheva u prvoj i drugoj sezoni IDJShowa, te je sigurno da je on upravo jedan od saradnika na njenoj novoj pesmi.

Komentari nestrpljivih slušalaca se samo nižu, a po komentarima definitivno možemo zaključiti da svi jedva čekaju da čuju šta je to novo Barbara pripremila.

Ne mogu da dočekam”, “Ovo će biti hit”, “Kidanje”, “Svetsko, a naše”, samo su neki od komentara koji su se našli na Barbarinoj objavi na Tiktoku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika