Pretraži

„ZAR JE OVO STVARNO MOJ ŽIVOT?“: Jelena Radanović javnom porukom otkrila sve o najdubljim emocijama svog supruga (FOTO)

Showbiz
0
sloba radanović, jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Popularni pevač Sloba i njegova supruga Jelena Radanović proslavili su krsnu slavu.

Bračni par je u svom domu u društvu najbližih prijatelja i porodice obeležio Svetog Nikolu. Jelena je zabeležila na svojim društvenim mrežama delić atmosfera sa slavlja, a iako često kod poznatih imamo priliku da vidimo grandiozna veselja uz muziku, kod Radanovića to nije bio slučaj, već su oni svoju slavu obeležili u miru, uz večeru i bez muzike.

Jelena je na svom Instagramu podelila nekoliko snimaka sa večere, a mnogi su primetili raspoloženje njenog supruga koji je sve vreme na licu imao osmeh od uva do uva.

sloba radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Nakon završenog slavlja, Jelena Radanović se obratila svojim pratiocima i otkrila koliko da je Slobin osmeh bio zbog njegovog potpuno uređenog života i porodice.

„Osmeh mog muža juče je bio osmeh čoveka koji misli, Bože ovo je moja kuća, Bože ovo je moja slava, Bože ovo su moji prijatelji i rodbina… Bože ovo je moja žena, ovo su moja deca… Bože, Vladika Petar je na mojoj slavi… Zar je ovo stvarno moj život?“, napisala je ona.

sloba radanović, jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Podsetimo, Sloba Radanović i njegova supruga ove godine su dobili svoje prvo dete,  dok Jelena Radanović ima dvojicu sinova iz prvog braka za koje stalno ističe da su u potpunosti prihvatile Slobu, kao i pevač njih.

Velika porodica pre izvesnog vremena se uselila u luksuznu vilu u Višnjičkoj banji, a pevač je za ovo nekretninu izdvojio oko pola miliona evra i par nastavlja da je uređuje po svom ukusu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz