Pretraži

„HVALA ZA DANE, GODINE, SMEH…“: Sloba Radanović se oglasio emotivnom porukom, pa otkrio kome ju je uputio

Showbiz
0
sloba radanovic
Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Poznati pevač Sloba Radanović putem svog Instagarma uputio je emotivnu poruku članovima svog tima sa kojima je godinama bio izuzetno blizak.

Sloba je već godinama na muzičkoj sceni i dosta pažnje fanova privlači kako svojim privatnim, tako svojim poslovnim životom. On je izuzetno vezan za porodicu, a naročito za svog sina Damjana, kog je dobio sa svojom suprugom Jelenom. Ipak, zbog svog užurbanog  načina života i brojnih poslovnih obaveza, nastupa i putovanja, često je odsutan od kuće, a svaki slobodan trenutak trudi se da provodi sa svojom porodicom.

Ipak, čini se da je  došlo do male promene kada je u pitanju njegov poslovni život. Naime, on je sada putem svog Instagarm profila uputio emotivnu poruku članovima svog benda, od kog se, po svemu sudeći rastaje.

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

– Hvala za dane, godine i kilometre puta neprospavanih noći, nastupa, smeh i sprdnje…Vi znate da vam želim sve što želim i sebi. Nadam se da će drugi da vas cene i poštuju kao što sam ja, a verujem da hoće jer ste vrhunski muzičari. Krivo mi je što odlazite, ali svako bira svoj put i šte je za njega najbolje. Bilo je lepo… – završio je Sloba.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz