Pretraži

BADNJI DAN OTPOČEO U RANU ZORU: Sloba Radanović tradicionalnim običajima obeležio početak proslave praznika! (FOTO)

Showbiz
0
sloba radanović, jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Pevač Sloba Radanović odlučio je da Badnji dan dočeka potpuno pripremljen!

Poznato je da je Sloba veoma posvećen veri i okrenut crkvi, te je sada u pripremama za veliki hrišćanski praznik odlučio da ispoštuje sve običaje.

Najpre smo kod njegove supruge Jelene Radanović imali priliku da vidimo da se celokupna porodica zaputila na planinski odmor i uživanje u skijanju sa prijateljima. Ona je naime usnimila sebe i svoj najstarijeg sina Luku na žičari i podelila zajedničke trenutke u kojima uživaju.

jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Jelena je nekoliko puta isticala da je zbog Slobinog pretrpanog rasporeda njihova porodica retko kada na okupu, te da im on često nedostaje, ipak čini se da su sada Radanovići ugrabili nekoliko slobodnih dana za odmor.

Nakon toga, Sloba Radanović je odlučio da se u ranu zoru, na Badnji dan, zaputi u tradiocionalnu seču badnjaka, a tom prilikom sa sobom je poveo Jelenina dva sina iz prvog braka.

Poznato je da je Jelena početkom 2023. godine sa pevačem dobila sina, kao i da ima dva starija sina iz prvog braka, za koje je često isticala da ih Sloba gleda kao da su njegova, te da ne razdvaja njih i dete koje je dobila sa Slobom.

To smo sada mogli i da vidimo prilikom priprema za ovaj događaj. Jelena je za svoje momke spremila posebna odela, kao i hleb i so koji se tradiocionalno nose.

jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Potom je ispratila Slobu i svoja dva dečaka u 5 ujutru, i dok su njeni sinovi nosili baterijske lampe jer je napolju i dalje bio mrkli mrak, pevač je poneo sekiru kako bi mogao da iseče badnjak.

Folker je potom na svom Instagramu podelio uspešan kraj ove avanture i pokazao badnjak koji je izabrao za svoju porodicu, a potom poželeo svima srećne predstojeće praznike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz