Pretraži

Stakleni krov, led rasveta i bazen nasred dvorišta: Sloba Radanović se pohvalio novom kućom, pevač nije štedeo! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Poznati pevač Sloba Radanović se na svom Instagram profilu pohvalio novom kućom, a ono što se na prvu vidi jeste da nikako nije štedeo na na novoj nekretnini.

Sloba već godinama uživa u ljubavi i porodičnom životu sa svojom suprugom Jelenom Radanović i sinom. Oni predstavljaju pravi primer srećne porodice, a Sloba se trudi da svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom, naročito od kada se u februaru prošle godine ostavrio kao otac.

Uskoro će ova porodica moći da uživa u svom novom domu, u koji je po svemu sudeći pevač uložio velike svote novca. Naime, on je na svom Instagram profilu podelio snimak gde se vidi njegova kuća, a po onome na koji su način izvođači radova objasnili kako će sve izgledati ne sumnja se da će porodica uživati u novom domu.

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

– Početak montiranja tende sa led rasvetom, staklenim krovom i bazenom kod najjačeg srpskog pevača Slobe Radanovića. Drvena peraja, dekor drvo u kombinaciji sa staklom – stoji u opisu njegovog novog doma.

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Lokacija ovog prelepog zdanja nije otkrivena, međutim, nešto ranije ovog meseca Sloba i Jelena su se pohvalili kako su pazarili novu nekretninu u Slankamenu, daleko od beogradske gužve, pa je verovatno reč o istoj nekretnini. On je tom prilikom pokazao kako izgleda unutrašnjost kuće, koja po luksuzu ne odmiče od spoljašnosti.

– Kompletirana kuhinja u kući u Slankamenu koju smo radili, ključ u ruke – napisao je Sloba tada uz fotografije i snimke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz