Pretraži

PREKO TRNJA DO ZVEZDA: Sloba Radanović otkrio čime se bavio u mladosti, njegov put do slave nije bio BAJKOVIT

Showbiz
0
sloba radanovic
Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Pevač Sloba Radanović danas uživa veliku popularnost publike, a njegove pesme su veliki hitovi koji njegovi fanovi obožavaju i pevaju uglas na njegovim nastupima.

Ipak, nije uvek sve bilo tako bajkovito. Pre slave i popularnosti, Sloba je više puta pokušao da se probije na estradno nebo učešćem u nekoliko pevačkih takmičenja, posle kojih i pored neverovatnog glasa nije usledio očekivani uspeh.

Radanović je svoj veliki pomak u karijeri doživeo nakon učešća u jednom rijaliti programu. On je tada javno ostavio svoju suprugu kako bi uplovio u vezu sa Lunom Đogani. Nakon izlaska iz rijaltija u kom je stekao svoje fanove, Sloba Radanović je počeo da ređa hit za hitom i da zakazuje nastupe širom Balkana.

Pevačeva popularnost ne jenjava već nekoliko godina, a zahvaljujući svom uspehu, on je u mogućnosti sebi da priušti mnoge stvari koje nije mogao u mladosti.

Naime, Sloba je jednom prilikom otkrio čime se bavio u mladosti, odnosno šta je bio njegov prvi posao pre nego što je uplovio u muzičke vode.

„Dok se nisam bavio muzikom radio sam kao klinac u obezbeđenju“, naveo je Radanović, prenosi „Blic“.

Pevač je i kao klinac radio brojne poslove za džeparac, na šta je ponosan i nema problem da priča o tome.

„Ja sam kao klinac za džeparac brao višnje, jabuke, istovarao šlepere sa cementom i ugljem, visio po ceo dan sa limarima na limenom krovu, na plus 40 i teglio limene ploče i cigle“, rekao je on.

Da je sada situacija drastično drugačija govori i informacija koja je isplivala pre izvesnog vremena. Podsetimo, supruga Slobe Radanovića, Jelena, se porodila početkom ove godine, te je na svet donela Slobinog i njenog prvog sina. Njih troje i dva sina koje Jelena ima iz prvog braka uselili su se u veliku kuću u Višnjičkoj banji, za koju se spekuliše da je folker izdvojio 500.000 evra i i dalje aktivno ulažu u nju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz