Pretraži

Slavica Ćukteraš se otvorila pred kamerama i progovorila o teškom periodu: „Imala sam starh od smrti“

Showbiz
0
Photo: Instagram/cukterasslavica

Poznata pevačica Slavica Ćukteraš progovorila je o teškim trenucima kroz koje je prošla, pa je otkrila koje je strahove imala i kako se borila sa tim.

Pevačica Slavica Ćukteraš privlači veliku pažnju od kada se pojavila na javnoj sceni 2004. godine kao učesnica takmičenja „Zvezde granda“. Iako se jedno vreme povukla iz javnsoti, publika nikada nije prestala da se zanima za njen privatni život, a sada je ona progovorila o svom detinjstvu, pa se osvrnula i na takmićenje zbog kog je postala poznata.

– Osećala sam se fenomenalno tada. Ostvarili su mi se snovi, to je ono što ste želeli kao mali, a onda dolazimo do jednog drugog problema, a to je da to uopšte nije zdravo za psihu. Nisam bila svesna situacije, nisam bila svesna koliko je to popularno, kakvi će biti rezultati na kraju. Ja sam imala želju da uspem, da pevam, da snimam pesme, da imam nastupe i ta želja mi se ostvarila. To je išlo jako brzo, jako brzo sam upala u jednu veliku mašinu koja uopšte nije bila dobra tada za moje godine. Sa mojih 18 godina, ja sam tada bila dete koje sa 18 ništa ne zna iako sam ja mislila da znam sve. Izdržavala sam to junački, a onda sam u dvadesetoj, dvadeset prvoj godini imala veliki psihički krah – otvoreno kaže Slavica za Blic.

Ona je priznala da je nakon takmičenja prolazila kroz jako težak period, toliko da je to dovelo do anksioznosti zbog koje je ubrzo potražila pomoć.

Foto:Printscreen/Instagram:cukterasslavica

– Pretežak je bio zato što nisam znala šta mi se događa, a sa druge strane sam morala da radim. Šta više u razgovoru posle sa neuropsihijatrom sam saznala da bi bilo dobro da nastavim da radim. To je stvarno jedan period mog života koji me mnogo naučio. Tada sam shvatila da ništa na ovom svetu ne postoji važnije nego naše mentalno zdravlje. Tog momenta da prestanu ti strahovi, te panike. Kada bih vam pričala da dve godine nisam otišla u prodavnicu, nisam znala šta se nalazi na rafovima…

Nakon ovoga ona je objasnila kako joj je mama pomagala u tim momentima, ali i kako je mislila da ima neku telesnu bolest, ali gde god da je odlazila govorili su joj da je dobro. Ona se podsetila da joj se ovakav napad prvu put dogodio kada je bila u Las Vegasu sa svojim kolegama.

– U Las Vegasu sam prvi put to i dobila. Sedeli smo u kockarnici, sve „Zvezde Granda“ i kako su bili oni slot aparati, sve zuji, ja ne znam šta se to desilo, kako je to moglo iz čista mira, srce se steže, ne čujem ništa, trnem… Izletim napolje iz hotela, legnem na beton, dolazi ekipa moja, Tanja, Darko, a ja umirem. Polivaju me vodom, dolazim nekako sebi, ulazim u sobu, sutradan smo imali nastup, to mi je nagori nastup koji sam u životu imala. Ja uopšte nisam bila prisutna tu, ja sam pevala, ali mi je bilo bitno samo da ne umrem – istakla je ona, pa objasnila kakve je strahove imala.

Photo: Instagram/cukterasslavica

– Tada sam imala strah od smrti, a posle da ću poludeti, a onda mi je neuropsihijatar rekla: „Slavice šta misliš ćega se zdrav čovek najviše plaši? Pa, da ne poludi“. Posle sam kod nje dolazila sa mnogo pitanja jer ja sam toliko knjiga pročitala u vezi sa svim tim i dan danas čitam, ali imala sam sada smrtni slučaj u porodici i desilo mi se da sam posle koliko godina, posle 15 godina, dva puta u jednom danu doživela pravi anksiozni napad – rekla je Slavica otvoreno za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz