Pretraži

„POČELA SAM DA PLAČEM, SAMO SAM ŽELELA DA OLAKŠAM DUŠU“: Slavica Ćukteraš sa dečkom posetila manastir, pa otkrila šta joj se dogodilo

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:cukterasslavica

Nakon niza uspešnih numera, pevačica Slavica Ćukteraš iznenadila je sve kada je pre nekoliko godina odlučila da se povuče sa javne scene i prestane da snima. Ipak, odlučila je da se vrati i to bolja nego ikad, nedavno je održala nastup u Beogradu i priznala da ne planira da se posveti karijeri kao nekad, već da se konstantno nalazi na „klackalici“.

Ona je se sada u jednoj emisiji otvorila novinarima, pa ispričala jednu anegdotu koja joj se dodgodila u oktobru ove godine.

Slavica je tom prilikom otkrila kako je sa dečkom Vladimirom posetila jednu crkvu.

Ona se, kako je istakla, tom prilikom u crkvi jako isplakala, a onda je poželela da olakša dušu i da se ispovedi. Međutim, do toga na kraju nije došlo, a Slavica je sada rešila da progovori o tom događaju.

Photo: Instagram/cukterasslavica

– Naravno da sam išla u manastire, ali ne idem redovno. Skoro me neka tuga uhvatila i otišla sam sa Vladimirom u crkvu, a tog dana je bila liturgija. Kako pop peva, ja plačem, Vladimir mi dodaje maramice, ona žena što prodaje sveće dodaje maramice… Valjda dođe tako čoveku da se isplače. Završila se liturgija, nas dvoje ostali i dolazi pop – ispričala je Slavica tokom gostovanja na Blic televiziji, i nastavila:

-Kažem ja njemu: Pope, ja bih da se ispovedim. Pita on mene: Da li ste se nekada ispovedali? Naravno, ja odgovorim da nisam i da ne znam kako to funkcioniše… Samo želim da olakšam dušu. On je meni rekao da se javim, međutim ja sam prevarila i samu sebe i popa jer nikada na kraju nisam ni otišla da se ispovedim. Da mi je tada uhvatio da me ispovedi, ko zna šta bih mu rekla – ispričala je ona za „Blic TV“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz