Pretraži

„PEVALA SAM U ŠAPCU ZA 30 MARAKA“: Slavica Ćukteraš otkrila kako su izgledali njeni muzički počeci, a evo na šta je potrošila svoju prvu zaradu

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:cukterasslavica


Ne postoji osoba koja ne zna barem jedan Slavičin hit, iako je prošlo dosta godina od tada i dalje se neke njene pesme pevaju.

Slavica je imala nastup u Beogradu, pa je povodom toga stala ispred kamera foto reportera i odgovarala na razna pitanja.

S obzirom na to da se Slavica Ćukteraš ne eksponira više toliko medijski, ovo je bila jedna od retkih prilika da joj novinari postave pitanja koja zanimaju mnoge.

Slavica je ovom prilikom priznala da ne planira da se posveti karijeri kao nekada.

– Stalno se provlači neko pitanje da li se ja vraćam. Nikada nisam odlučila da ću da se vratim punom parom, ali stalno sam na nekoj klackalici da bi to moglo da se desi. E sada meni treba nešto, ne znam šta, ali da znam ja bih ga upalila odavno – rekla je pevačica, a potom se prisetila kako su izgledali njeni muzički počeci.

Slavica je, naime, počela profesionalno da se bavi pevanjem od osamnaeste godine, a prvu zaradu je potrošila na – hranu!

– Pevala sam kao amater u Šapcu i sećam se da sam imala zaradu 30 maraka. Tada je u Šapcu imao Mek i otišla sam tamo i potrosila na hepi mil – otkrila je pevačica za Kurir televizjiu.
 

Da se prisetimo Slavica je dobila dete sa sada već bivšim suprugom Vladom Avramov koji je inače fudbaler, nakon čega se i povukla iz javnost I posvetiLA porodici i porodičnom životu.

 

Slavica sada živi mirniji život sa svojom ćerkom i odlučila je da Beograd zameni Novim Sadom, gde je kako ona smatra mnogo mirnije.

Ona je slavu stekla učešćem u takmičenju Zvezde Granda koje ove godine proslavlja 20 godina od postojanja, pa su je tom prilikom upitali da li će doći i do nekog ponovnog okupljanja tih pevača.

– Što da ne. Mi pojedini smo u pregovorima, ali ne znam da li bi se svi složili. Mislim odradili bi smo Arenu, ali ne verujemo da može doći do realizacije. Neka to bude naša tajna – izjavila je Slavica za Kurir TV.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz