Pretraži

SKANDALIMA U KRALJEVSKOJ PORODICI NIKAD KRAJA: Nakon izjave da je „Vilijam gladan moći“, otkriveno kako Čarls naziva Harija

Showbiz
0
megan markl princ hari
Foto: WALTER / Bestimage / Profimedia Slično

Novinar Omid Skobi, koji je svojom knjigom „Endgame“ i intervjuima koji su pratili promociju knjige opasno naljutio prijatelje i saradnike princa Vilijama, mediji sada ponovo bruje o detaljima koje je izneo o članovima kraljevske porodice.  

Kako mnogi tvrde, ovaj novinar je izrekao „gomilu laži“ vezanih za princa Vilijama. On je ranije bio blizak prijatelj princa Harija i Megan Markl, ali oni su se ogradili od njegove knjige, a i on sam je rekao da mu oni više nisu prijatelji.

Bilo kako bilo, bliksi ljudi starijeg sina kralja Čarlsa tvrde kako ovaj novinar pokušava da od teorija zavere napravi činjenice, dok Omid tvrdi kako je princ Vilijam odavao tajne kako bi uništio brata i snaju.

Iako se palata nije oglašavala povodom ovog skandala, bliski prijatelji princa Vilijama ističu da je sve upravo suprotno od onoga što Omid piše.

-Uvek je bio škrt na rečima kada je u pitanju njegova porodica i jasno je dao do znanja svima u svojoj blizini da se neće „dogovarati“ sa medijima. Kao i Hari, on ima bolna iskustva iz detinjstva, posmatrao je majku i oca uključene u svojevrsni rat i nikda nije želeo da se istorija ponovi. To je ono oko čega su on i Hari trebalo da budu ujedinjen – istakao je izvor blizak Vilijamu.

Drugi izvor je dodao:

– Jedna je stvar pisati kritiku o kraljevskoj porodici. To je sloboda izražavanja. Ali druga je stvar širiti teorije zavere maskirane kao činjenice. Istina je da su svi hodali po tankoj liniji nakon njihove veridbe i trudili su se da svi budu srećni. Pretpostavka da su kraljevski saradnici iznosili negativne priče o Hariju i Megan je skroz izmišljena. Jednostavno se nije dogodilo – prenosi Daily Mail.

Princ Vilijam Kejt Midlton
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svakako Skobi je u jednom intervjuu istakao kako je Vilijam čovek gladan moći, što je izazvalo buru reakcije.  Iako su mnogi njegovi navodi potresli ovu porodicu, jedan je privukao posebnu pažnju.

To je bila tvrdnja da Čarls svog mlađeg sina naziva „ona budala“. Ova izjava je izazvala različite komentare.

Razlog je, opet navodno, bio dokumentarni serijal „Megan i Hari“ koji je mlađi princ sa suprugom snimio za Netfliks prošle godine i u kom je podelio mnogo pojedinosti o kraljevskoj porodici.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz