Pretraži

Skandal na koncertu Tejlor Svift: Plesač doživeo nezgodu na bini, pevačica se nije ni okrenula, a o njenoj reakciji bruji internet (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Newspix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Plesač Kameron Sanders podelio je video svog pada na koncertu Tejlor Svift na londonskom stadionu „Wembley“, koji se dogodio dok je Tejlor izvodila deo svog seta „The Tortured Poets Department“.

Naime, plesač je, u objavi na Instagramu, ismejao svoj pogrešan iskorak. Kako se može videti i na snimku, nakon što se okliznuo iza pevačice, ustao je i sustigao Tejlor, koja kao da nije ni primetila njegov pad dok je pevala „I Can Do It With a Broken Heart“, a brojni korisnici društvenih mreža prokomentarisali su ovaj događaj, osuđujući pevačicu što nije imala nikakvu reakciju na pad svog plesača:

„Ako te je Tejlor videla, ona je kraljica prisebnosti“, “ ‘Šefica’ je u tom trenutku bila u svom svetu“, „Nije se ni okrenula“, komentarisali su jedni, dok su drugi stali u odbranu pevačice, tvrdeći da zaista nije ni primetila šta se dogodilo, te da zato nije odreagovala.

Sanders je fanovima poručio da se nije povredio tokom pada, a video je prikupio skoro 300 hiljada lajkova na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kameron N. Saunders (@kamnsaunders)

Tejlor trenutno održava koncerte u Londonu nakon što su sva tri koncerta u Beču otkazana zbog terorističkih pretnji. U Londonu će održati ukupno pet koncerata na „Wembleyju“. Na prvom londonskom koncertu na pozornici joj se pridružio i pevač Ed Širan, koji je ovog vikenda održao koncert na Ušću u Beogradu, a zajedno su otpevali tri pesme.

Brojni obožavaoci od ranog poslepodneva okupili su se oko stadiona „Wembley“, željno iščekujući koncert. Njeni obožavatelji su strahovali da bi pevačica mogla da otkazaže koncerte u Londonu zbog nemira u Velikoj Britaniji koji su usledili nakon što je maloletni ubica (17) naoružan upao u plesnu školu u gradiću Southportu i usmrtio troje dece pa ranio još deset osoba.

Londonska policija izjavila je da će kontrola ulaznica biti pojačana, kao i dodatne sigurnosne mere oko stadiona.

Podsetimo, brojni obožavaoci bili su razočarani zbog otkazanih koncerata, a dodatno ih je naljutila činjenica da se Tejlor nije oglasila povodom otkazanih koncerata, ali je u Londonu organizovala privatnu zabavu za svoj tim.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz