Pretraži

,,SILOVAO ME I OSTAVIO TRUDNU“: Lejdi Gaga iznela šokantne detalje iz svog života

Showbiz
0
Photo: Instagram/ladygaga

Između ostalog je otkrila i da je jedna od posledica ovog zločina koji je pretrpela bila trudnoća i da ju je njen navodni silovatelj tada ostavio trudnu na uglu “jer je povraćala i bilo joj je loše”.



Pevačica je u šou Hauarda Sterna ispričala kako je „doživela strašne stvari“ u mladosti i da joj je bila neophodna psihička i fizička terapija kako bi se oporavila.

Imala sam 19 godina i radila sam u muzičkom svetu, jedan producent mi je rekao: ‘Skini se! Ja sam rekla „ne“ i otišla sam, a onda su mi svi rekli da će mi, ako ne popustim, on će uništiti sve što radim. Nisu prestali sa pritiscima, a ja sam se samo ukočila i … ne sećam se…“ – istakla je ona.

Zbog hroničnih bolova, predložena joj je poseta psihijatra, čija je dijagnoza bila posttraumatski stresni poremećaj.

  • Bila sam bolesna nedeljama posle, i shvatila sam da je to isti bol koji sam osetila kada me je osoba koja me je silovala ostavila trudnu na uglu – dodala je Gaga.

    Ovakvo stravično iskustvo je ostavilo duboke fizičke i emocionalne traume koje se ispoljavaju i dan i danas.

  • Imala sam totalno psihotičnu pauzu i par godina nisam bila svoja. I danas kada osećam bol, to je ista ta bol nakon silovanja. Imla sam toliko magnetnih rezonanci i skeniranja koja nisu pokazala ništa. Ali telo pamti – završila je ona.

    Za kraj je istakla da nakon ovakvog priznanja nije cilj da izazove sažaljenje kod drugih, već da pomogne i podrži i druge žrtve ovakvog zloostavljanja koje isto tako ćute kao što je i sama dugo tajila.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz