Pretraži

SELIN DION PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON VESTI O BOLESTI: Evo kako sada izgleda pevačica! (FOTO)

Showbiz
0
SELIN DION
Screenshot: Youtube/CelineDion

Poznata pevačica Selion Dion juče se prvi put pojavila u javnosti nakon medijske ilegale, a društvo su joj pravili njeni sinovi.

Selin Dion uvek oduševljava svojim glasom i pozitivnom energijom. Pevačica ima veliki broj fanova koji uživaju da slušaju njene spektakularne nastupe, pa je tako većina ostala jako razočarana kada je pevačica morala da otkaže svoju turneju „Courage World Tour“ zbog bolesti.

Nakon što je nekoliko puta odlagala turneju zbog zdravstevnih problema, pevačica je odlučila prekine nastupe do daljeg kako bi se posvetila oporavku.

Selin se bori s bolešću koja ljude pretvara u „žive kipove“ dok progresivno „zaključava“ telo u krute položaje. Reč je o sindromu „ukočene osobe“, koji je, prema Nacionalnom institutu za zdravlje, „redak, progresivni neurološki poremećaj“ koji može uzrokovati ukočenost mišića u grudima, rukama i nogama. Ova bolest pogađa jednu od milion osoba, a iako leka nema, postoje tretmani koji mogu da uspore proces usporavanja agresivnosti bolesti.

U trenutku kada se saznalo za njenu bolset oglasila se njena sestra i objasnila detalje:

– Ne možemo pronaći nijedan lek koji deluje, ali nada je važna – poručila je.

– Iskreno mislim da joj uglavnom treba odmor. Ona uvek ide iznad proseka prilikom nastupa, uvek se trudi da bude najbolja u svojoj igri – dodala je.

Malo nakon ovoga „Mirror“ je preneo poruku koja je rastužila sve. Oni su objavili da pevačica verovatno više nikada neće stati pred publiku i zapevati. Ovo je jako potreslo sve njene fanove koji obožavaju ovu pevačicu izvanrednog glasa, ali su svi podržali Selin i poželeli joj brz oporavak.

Jedan insajder je tada tvrdio da ona dane provodi u nesnosnim bolovima, grčevima i kretanje je svela na totalni minimum.

Sada se Selin, na oduševljnje svih svojih fanova pojavila u javnosti, prvi put nakon što je odlučila da napravi pauzu kada su nastupi u pitanju.

Selin se sa sinovima, najstarijim Reneom Šarlom i blizancima Edijem i Nelsonom, pojavila se na hokejaškoj utakmici između klubova koji dolaze iz Las Vegasa i Montreala, gradova između kojih Selin živi sa decom. Meč se odigrao upravo između klubova koji dolaze iz ova dva grada, “Montreal Kanadijens” i “Vegas Golden Najts”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Ona je ovaj trenutka podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a to je bila njena prva objava nakon pet meseci.

– Moji dečaci i ja sjajno smo se proveli na meču. Kakva utakmica! Hvala igračima što su se sreli s nama, to je divna uspomena. Želimo vam dobru sezonu – poručila je Selin na engleskom i francuskom, uz fotografije sa sinovima i članovima kluba.

Ova objava izazvala je bezbroj pozitivnih komantara, a njeni fanovi su još jednom pokazali da su uz nju i da ima njihovu punu podršku u svemu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz