Pretraži

O OVOM SNIMKU BRUJI INTERNET: Selena Gomez ponovo u centru drame, otkriven incident sa dodele Zlatnih globusa (VIDEO)

News
0
selena gomez
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Selena Gomez, Kajli Džener i Timoti Šalame su trenutno glavna tema društvenih mreža nakon dodele Zlatnih globusa u nedelju uveče.

U toku jučerašnjeg dana internet su preplavili snimci Selene Gomez koja je u reklamnoj pauzi prišla stolu za kojim je sedela njena najbolja drugarica Tejlor Svift i još jedna devojka, te im je ona prepričala događaj koji ju je uznemirio i koji je izvazvao zapanjenost njenih prijatelja.

Ova viralna reakcija pokrenula je brojna nagađanja o tome šta je to toliko uznemirilo Selenu, da bi potom vrlo brzo počeli da se šire tračevi da se radi o neprijatnom susretu koji je glumica i pevačica imala sa kolegom Timotijem Šalameo i njegovom devojkom, popularnom rijaili zvezdom Kajli Džener.

Takozvani „čitači sa usana“ na TikToku naveli su da je Selena navodno prišla popularnom paru i pitala Timotija da se slikaju, na šta je Kajli odgovorila „ne“.

@thesun Golden Globes viewers shared their thoughts on X, claiming that Selena was saying she asked Timothée Chalamet for a picture and Kylie Jenner said no #goldenglobes #selenagomez #taylorswift #kyliejenner #timotheechalamet #keleighsperry ♬ original sound – The Sun

Nije poznato da je Kajli do sada imala bilo kakav problem sa Selenom, ipak u Holivudu nije tajna da njih dve pripadaju grupama devojaka koje se međusobno ne podnose. Kajli je, kao i njena sestra Kendal, bliska prijateljica sa Hejli Biber, a njihovoj grupi pripada i Bela Hadid.

S druge strane, Selena Gomez je bila kako sa sadašnjim mužem Hejli, Džastinom Biberom, tako i sa bivšim dečkom Hadidove, The Weekndom.

Baš ove veze navele su fanove da pomisle da postoji dugogodišnje rivalstvo između njih, što je nakon ove dodele nagrada gotovo izvesno. Međutim, izvor blizak Gomezovoj navodi da ona nikada nije prišla stolu za kojim su sedeli Timoti i Kajli, a kamoli tražila sliku. Neimenovani izvor dalje navodi kako ih Selena nije čak ni videla na dodeli.

Za sada se ni jedna ni druga strana nisu oglašavale povodom navodnog incidenta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News