Pretraži

SEKA ALEKSIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA NJENA NOVOGODIŠNJA BAJKA: U domu poznate pevačice sve je spremno za praznike! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić na svom Instagramu otkrila je pratiocima kako izgleda praznična čarolija u njenom domu, u kom je sve kao u bajci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Prazničnoj atmosferi svi se neizmerno raduju, međutim, zaljubljenici u praznične dekoracije – za nijansu više od drugih!

Novogodišnji period za obožavaoce ukrašavanja je pravi mali raj, jer je to doba godine kada mogu da svoje velelepne kuće pretvore u prave praznične bajke.

Očigledno je da je i Seka Aleksić s nestrpljenjem čekala da dođe ovaj period godine, kako bi svoj dom okitila u prazničnom duhu, a budući da Sekini sinovi Jakov i Jovan obožavaju prazničnu atmosferu, ne čudi činjenica da se pevačica svake godine potrudi da nadmaši sebe i oduševi mališane.

Foto:Prinstcreen/Instagram:seka_aleksic

Ona je na svom Instagram storiju podelila fotografije i snimke svoje jelke, a za oko je svima zapalo to što su njene odabrane boje za predstojeće praznike bela i zlatna.

Foto:Prinstcreen/Instagram:seka_aleksic

Seka je jelku smestila u odvojeni kutak svog doma, a iza nje je postavila i anđeoska krila što je učinilo da dekoracija izgleda magično. Oko nje je postavila svećnjake i napravila pravu magiju, a kada se svetla ugase tek tada dolazi do izražaja cela dekoracija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz