Pretraži

„Sebe vidim na roditeljskom sastanku“: Sergej Pajić iznenadio sve odgovorom, pa progovorio o pomirenju sa Uki Q (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Pevač i jutjuber Sergej Pajić otkrio je brojne nove detalje iz privatnog života, te je između ostalog progovorio i o pomirenju sa influenserkom Uki Q.

Još od izbacivanja svoje nove pesme, nakon kratkog povlačenja iz javnog sveta, Sergej ne prestaji da privlači pažnju fanova i publike. I dok je njegova pesma postajala sve viralnija na društvenim mrežama, on i njegova nekadašnja devojka, popularna influenserka Uki Q, su pokrenuli lavinu spekulacija o pomirenju.

Nakon što se Una usnimila uz njegovu novu pesmu, oni su se zapratili na mrežama i pokrenuli dopisivanje preko komentara, što je oduševilo fanove njihove nekadašnje veze.

Sada je Sergej gostovao u novom izdanju emisije One On One na IDJTV-u, te je na pitanje da li bi se pomirio sa Unom odgovorio neodređeno.

„Ne. Zašto se ne bih pomirio sa Unom? Paaa, a možda i bih u stvari“, istakao je on, a na pitanje kojoj bi se bivšoj devojci vratio, Sergej je bio neodlučan.

„Pa ne bih se vratio. A možda bih se i vratio, ne znam, nešto sam neodlučan u poslednje vreme što se tiče ljubavnog života. Ali svakako ima jedna devojka, nije iz javnog sveta pa ne bih da joj govorim ime i prezime, njoj bih se vratio.“

Na pitanje kako sebe vidi za 10 godina, pevač je sve iznenadio odgovorom.

„Sebe za 10 godina vidim u G klasi, istetoviranog celog, još jedno 100 kila da imam, na roditeljskom sastanku. Ulazim na roditeljski sastanak u G klasi.“

Šta je to još Sergej rekao o svom privatnom životu, ali i o karijeri, pogledajte u novom izdanju One On One-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz