Pretraži

„SARA JO MI JE NAJVEĆA KONKURENCIJA“: Zorja iskreno o muzičkom putu

Showbiz
0
Screenshot: YOUTUBE/IDJTV

Popularna pevačica Zorja Pajić u poslednje vreme prikupila je veliki broj simpatija publike, a za IDJHOT otkrila je i da li je očekivala ovoliki uspeh: 

– Nisam očekivala ovakav uspeh, nadala sam se da će jednog dana moj posao biti muzika i pevanje, tako da mi se taj san ostvario. Međutim, ovoliki uspeh pesme za Evroviziju nisam očekivala.



Ona je publici postala poznata kao učesnica jednog muzičkog takmičenja, pa iskreno govori o tome koliko joj je ono pomoglo u karijeri: 

– Pomoglo mi je dosta zato što nisam znala da to mogu. Dok nisam stala na tu scenu, otpevala pesmu i videla reakcije koje su bile burne, kako od publike tako i od žirija,  nisam znala da je to – to – kaže Zorja.

Pesma kojom se predstavlja na festivalu "Pesma za Evroviziju '22" zove se "Zorja" i poznato je da je to njena autobiografska numera. Ona nam je otkrila kako se odlučila na taj korak:

Kada smo počeli da radimo pesmu to je bilo na inicijativu mog mentora iz takmičenja Milija, publike i mene, ali su oni definitivno ubrzali taj proces da to bude ove, a ne sledeće godine. Prvo smo radili na tekstu, jer je poruka pesme najbitnija. Dugo smo tragali šta ćemo raditi a onda smo odlučili da radimo ono što je iskreno i istinito. Da pišemo o mom putu sa ulice pa evo do sada – iskrena je Zorja i dodaje: Moj suprug i ja smo zajedno radili muziku i aranžman i zaista smo se potrudili. Finalnu verziju imali smo već u decembru. 

Za kraj razgovora, ona je izbegla pitanje o svom gledanju na konkurenciju, ali je umesto toga Zorja je na dobar način odlučila da izbegne konkretan odgovor pa je napravila mashup od svoje i kompozicije Sare Jo, dajući tako do znanja koja joj se pesma dopada i koga smatra najvećom konkurencijom.

Pogledajte novi IDJHOT u kojem ćete imati priliku da pogedate i ceo intervju sa Zorjom:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz