Pretraži

Šakira prebolela Pikea: Pevačica proslavila rođendan sa novim izabranikom – evo ko je u pitanju!

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:shakira

Poznata pevačica Šakira je prema pisanju španskih medija pronašla novog dečka sa kojim je dočekala svoj 47. rođendan.

Poznata pevačica Šakira razvela se od svog supruga Žerarda Pikea nakon što ju je on prevario sa studentkinjom Klarom Čijom Marti. Nakon ovoga on je nastavio vezu sa Klarom, a ova priča je izazvala veliku pažnju javnosti i većina fanova je stala na pevačicinu stranu, a ona je čak snimila pesmu u kojoj proziva bivšeg supruga i njegovu novu izabranicu.

šakira pike
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je Pike odmah nastavio dalje, čini se da je pevačici ipak trebalo više vremena, ali bi se reklo da je konačno i ona odlučila da nastavi. Naime, kako prenose španski mediji, njen novi dečko je Džulijan Edelman, dvadesetsedmogodišnji bivši NFL igrač, trostruki šampion NFL-a sa Nju Inglen Patriotsima.

Lepa Kolumbijanka je rođendan u Majamiju provela sa bivšom NFL zvijezdom, što je dalo povoda za spekulacije, iako još niko nije potvrdio vezu, mada se čini da je pitanje dana kada će to učiniti.

Podsetimo se, Šakiru su nakon razvoda sa Pikeom povezivali i sa Luisom Hamiltonom i košarkašem Džimijem Batlerom.

Pevačica je dosta pažnje privukla i nedavno, kada je pevačica najavila dokumentarac koji će pratiti njen život tokom 2022. i 2023. godine i prikazaće teške trenutke koje je morala da proživi sa bivšim suprugom, a ona će ovde i pokazati istinu o razlogu njihovog raskida.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz