Pretraži

„NISAM MOGLA DA ZAMISLIM TEŽINU TOGA“: Sajsi MC progovorila o roditeljstvu i otkrila kako se snalazi u ulozi majke

Showbiz
0
Photo: Instagram/sajsimcofficial

Ona je sada progovorila i kako se, nakon sedam meseci od porođaja, snalazi u ulozi roditelja:  • Hardkor, je*eni hardkor. Nisam mogla da zamislim težinu toga i iskreno, da nije došla moja majka da živi sa nama, ja ne bih mogla da nastupam na festivalu. Mama me spasila. Dok sam bila trudna nisam se raspitala šta će biti kada postanem majka. Samo sam pratila svoju trudnoću iz nedelje u nedelju. Kao da ću deset godina nositi dete pa kao ima vremena da se za to pripremim. Kad se to rodilo ja sam bila u šoku. Nisam znala da će to biti tako, teško je – rekla je ona. 

Kako kaže, ona je svoj život vodila kako je htela sve dok ćerka nije došla na svet.

Screenshot: Instagram/sajsimcofficial

Screenshot: Instagram/sajsimcofficial

 

– Kada dobiješ to malo biće, prvi put imaš takvu odgovornost. Ja jesam starija, ali ja sam sebi napravila fin život, lagodan. Bavim se umetnošću, vrlo sam spontana, kad mi se ne spava, ne spavam, a kad mi se spava, onda spavam. Ja sam sebi ugodila. Međutim, došlo je jedno malo čudovište na svet koje ima svoje zahteve. To je ta nova stvar, nisam više ja na prvom mestu, nego na drugom. Meni je tetka jednom rekla "Što mi je drago što ćeš postati majka, sad ćeš shvatiti što znači nekome dati bezuslovnu ljubav".Ja nisam shvatala o čemu ona priča, ali onda dođe to malo stvorenje i ti ga voliš – ispričala je Sajsi i dodala da bebu neće voditi svuda sa njom do ne napuni godinu dana:

 

Ja sam naivno mislila da kada beba napuni mesec dana da ja nju mogu voditi svuda sa sobom. To nije tako – zaključila je ona, piše "24sata.hr".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz