Pretraži

RIJANA SPREMNA ZA VELIKI POVRATAK NA SCENU? Spekulacije o novim poduhvatima slavne pevačice ne prestaju da kruže

News
0
Rijana
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

„Da li se Rijana vraća na muzičku scenu?“ i „Hoće li biti velike svetske turneje?“ pitanja su koja već duže vreme intrigiraju fanove pop zvezde Rijane. 

Rijanini fanovi su zbog ovih spekulacija sigurno presrećni, jer veliki povratak niko nije očekivao, a pogotovo ne oni.

Sada je već prošlo godinu dana od kako je Rijana objavila pesmu “Lift Me Up“ pesmu koja je nominovana za Oskara, što je ujedno i jedina solo pesma koju je izdala za 6 godina.

Pesma je snimljena za potrebe filma “Black Panther:Wakanda Forever“, tako da ako pitate njene fanove, oni neće ovo računati u jedan od njenih singlova, već samo kao jedan od njenih mini projekata, jer oni žele samo jedno, a to je – album!

Sigurno je da Rijana ima pune ruke posla, jer je nedavno na svet donela i drugo dete koje je dobila sa reperom Asap Rokijem, pa joj u poslednje vreme muzika i nije bila prioritet sudeći po njenim postupcima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Ranije ove godine Rijana je nastupila na SuperBowl poluvremenu kada su se njeni fanovi ponadali da će se možda vratiti muzičkim vodama, međutim jedino što je tom prilikom objavila bilo je da očekuje drugo dete sa svojim partnerom Asap Rokijem.

Rijana se proteklih godina najviše posvetila građenju svog brenda Fenty, a muziku je u potpunosti zanemarila i to su joj fanovi jako zamerili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Nakon njenog nastupa na SuperBowlu fanovi su želeli još muzike i nastupa, a kako stvari stoje, čini se da će in se želja uskoro i ispuniti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Prema poslednjim saznanjima, Rijana se navodno već uveliko priprema za svoju novu turneju koja će se održati 2024. i 2025. godine, a tu naravno neće izostati ni nova muzika.

Gde će Rijana ići na turneju?

Ovi detalji još uvek nisu poznati, ali povučeni pređašnjim informacijama o njenim starim turnejama možemo da predvidimo mnoge stvari.

Njena poslednja turneja koja se održala 2016. godine je imala više od 70 koncerata po Americi, Evropi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali ako pogledamo činjenicu da su je se svi definitivno uželeli ovog puta će sigurno biti mnogo više koncerata.

Da li Rijana izbacuje nov album?

Ona je viđena više puta kako izlazi iz muzičkog studija i svaki put kada bi joj postavili pitanje o tome ona bi to pitanje eskivirala na najprofesionalniji.

Kako se priča, ona ima spremna već dva albuma, a biće objavljeni onog trenutka kada bude spremna da najavi svoj veliki povratak na scenu.

Ovo je za nju sigurno jedan veliki poduhvat, jer nakon toliko godina pauze u muzici vratiti se tako odjednom je veliki rizik, ali pošto je ona svakako velika zvezda sigurno neće imati problem sa tim.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News