Pretraži

REŠIO DA POBEDI POROKE: Lazić ide na operaciju promene krvi od 25.000 evra?

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Zbog toga on se odlučio na operaciju promene krvi, koja bi mu pomogla da se repi starih navika – brze vožnje i alkohola.



Za tu metodu on će, kako prenose mediji, morati da izdvoji čak 25.000 evra.

  • Rešio je da ode u Švajcarsku da mu promene krv. Tako misli da će svojoj porodici, ali i svima ostalima dokazati da se opametio. Pokojni tata i njegova majka su nakon što je on imao nesreću pre četiri godine hteli da mu menjaju krv, ali on tada nije pristao jer je ta metoda mnogo skupa. Sada se sam odlučio na taj korak, time će da svoj organizam dovede u red i nadamo se da više neće da konzumira ni alkohol, a drogu više nikada – priča izvor blizak pevaču za „Star“, pa dodaje:

Photo: Instagram/
darkolazicofficial

Photo: Instagram/ darkolazicofficial

 

  • Prijatelji iz Švajcarske su mu našli privatnu kliniku u kojoj može da se podvrgne tretmanu promene krvi. Moraće da ode tamo na preglede i analize i onda će lekari odlučiti kakav će proces biti i koliko će trajati. To košta oko 25.000 evra, jer će nakon primanja nove krvi morati da leži u toj privatnoj klinici – zaključio je taj izvod.

Podsećamo, pevač je krajem aprila zbog brze vožnje pod dejstvom alkohola i droga priveden u policiju i tada je dobio maksimalnu novčanu kaznu.

Takođe, u istom periodu razišao se i sa svojom verenicom, koleginicom Barbarom Bobak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz