Pretraži

„Rekao sam deci da ih je majka napustila“: Rajan Rejnolds se našalio na račun roditeljstva, pa izazvao oprečne komentare

Showbiz
0
rajan rejnolds, blejk lajvli

Poznati glumac Rajan Rejnolds našalio se na račun toga kakav je kao roditelj, pa izazvao oprečne komentare na društvenim mrežama.

Od kada su zajedno Blejk i Rajan uvek izlaze u javnost kao srećan par i kao dvoje ljudi koji se vole i podržavaju, a njihov savršen odnos česta je tema svetskih medija, ali i komentara na društvenim mrežama.

Rajan neretko govori o svom odnosu sa suprugom, a sada je poznati glumac progovorio i o tome kakav je otac, pa na delu pokazao svoj prepoznatljivi humor.

Naime, glumac je gostovao u „TODAY showu“ gde je pričao o svom braku, pa je otkrio da je jedan dan sam čuvao četvoro dece koje su on i Blejk dobili u ljubavi, a kada ga je voditeljka upitala kako je to izgledalo, on je odgovorom nasmejao sve.

„Pa znate, samohrani otac, sve sam sam radio. Odveo sam ih u park, rekao im da ih je majka napustila kada su bili jako mali. Bilo nam je lepo. Niko nije umro, što je takođe lepo. S četvoro dece jednostavno preživljavaš“, našalio se on, a video ovog isečka iz emisije naišao je na veliki broj komentara obožavateljki poznatog glumca.

 

@todayshow How did #RyanReynolds handle parenting his four kids when #BlakeLively was away? „No one died, which was nice.“ 🤣 #TODAYShow #parentsoftiktok #parenting ♬ original sound – TODAY Show

“ ‘Niko nije umro’ “ je moto roditelja i kraj svega“, „Usamljeni otac koji radi dva posla“, „On svakodnevnicu čini tako zabavnom“, bili su neki od komentara, međutim drugi baš i nisu najbolje razumeli ovu šalu, pa je jedan od komentara bio nešto drugačiji.

„Kako je moguće da ima četvoro dece i da je prvi put ostao sam sa njima“, bio je jedan od komentara ispod videa.

Podsetimo se, nedavno je i sama Blejk govorila o njihovom braku, pa je istakala da je jedno pravilo kog se pridržavaju tajna uspešnosti njihovog odnosa.

„Još na početku zabavljanja, možda već na drugom viđenju, dogovorili smo se da nikada ne radimo u isto vreme kako bismo mogli da damo prioritet našem odnosu. Kad je Rajan snimao, ja sam putovala s njim, i obrnuto. Drugačije ne bismo uspeli“, priznala je zanosna plavuša.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz