Pretraži

„To je bilo pravo mučenje“: Blejk Lajvli progovorila o suprugu, pa otkrila kako je reagovala na njegove intimne scene

Showbiz
0
rajan rejnolds, blejk lajvli

Poznata glumica Blejk Lajvli već godinama je u skladnom braku sa kolegom Rajanom Rejnoldsom, a sada je progovorila o pojedinim malo poznatim detaljima iz njihove privatnosti.

Od kada su zajedno Blejk i Rajan uvek izlaze u javnost kao srećan par i kao dvoje ljudi koji se vole i podržavaju, a njihov savršen odnos česta je tema svetskih medija, ali i komentara na društvenim mrežama.

Osim srećne veze, njih dvoje spaja i posao. Naime, oboje se bave glumom još od kada su se upoznala, i mada je to deo njihove svakodnevice na neke stvari nije lako privići se ni posle dugog niza godina, pa je sada glumica otkirla kako se izborila kada je na ekranu ugledala svog supruga u intimnom odnosu sa drugom ženom.

„Svi u avionu želeli su da gledaju „Deadpool“, svi. To je bilo pravo mučenje. Gde god sam pogledala, svaki ekran je prikazivao mog supruga u intimnim scenama sa drugom ženom“, rekla je Blejk Lajvli ranije u emisiji Tonight show, piše People, pa je ispričala neprijatnu situaciju koja je usledila.

„Onda je i moja ćerka pogledala ekran i počela da maše Rajanu jer je mislila da je to kao Fejstajm“, otkrila je glumica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Podsetimo se, ona je nedavno otkrila da neće dozvoliti da joj obaveze u Holivudu utiču na brak, a poznati par ima jedno važno pravilo kog se pridržava, a to je da ne odlaze na snimanje u isto vreme. Gostujući u emisiji Further Ado, napomenula je da ne dozvoljavaju da posao negativno deluje na njihovu vezu iako je oboma gluma jako bitna.

Oni svojim odnosom zaista daju dobar primer mnogima kako treba da izgleda skladan brak, a nedavno se Rajan fotografijama na Instagramu pohvalio svojom suprugom koja ga bodri u svemu.

Naime, on je postavio seriju fotografija sa svojim trenrom, a u pozadini se videla njegova supruga koja je na jednoj fotografiji napisala:

“Nađi sebi boljeg partnera na Instagramu od mene”.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz