Pretraži

„RAZGOVARAO SAM SA JELENOM O TOME, IMAMO TO U PLANU“: Sloba Radanović otkrio sve detalje porodičnog života

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/jeja.radanovic

Kada je dobio sina, Sloba je ostvario jednu od svojih najvećih želja, s obzirom na to da je isticao kako mu je porodica najbitnija u životu.Ipak, on je sada priznao da on i njegova supruga Jelena žele još veću porodicu i da se nadaju proširenju.

Bože zdravlja, biće još. Samo da nas je što više, da se množimo i rađamo, to nam je jedini spas. Već sam razgovarao sa Jelenom o tome, imamo u planu da napravimo još dece, bar još jedno – rekao je Sloba pa otkrio kako se snalazi u ulozi oca za sada.

Nije teško, navikao sam, kao da mi je peto dete. Sve redom radim, Jelena mi kaže da sam kao majka. Ne bi se plašila da ga ostavi samog sa mnom na godinu dana – rekao je kroz smeh, te progovorio o svadbi koju on i Jelena spremaju.

O venčanju nismo još konkretno pričali, sve smo to već obavili, ali napravićemo proslavu, jedno malo druženje, bićete obavešteni.

Kako je Sloba istakao ne planira da bude strog roditelj, ali želi da svoje dete vaspita najbolje moguće.

Neću zabranjivati stvari, vodiću računa kakav sadržaj gleda na internetu, trudiću se da mu je telefon što manje dostupan, kao i televizor, da izađe napolje da se igra sa decom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz