Pretraži

„Radujem se kao malo dete“: Tanja Savić uživa u odmoru sa dečkom, pa otkrila u kakve se izazove upustila (VIDEO)

Showbiz
0
Tanja Savić
Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Poznata pevačica Tanja Savić odučila je da proba nešto ekstremniji izazov, pa na odmoru na kojem joj društvo pravi dečko Muhamed Bešić Muki, odlučila da pokuša da vozi brod.

Već godinama Tanja Savić veliku pažnju javnosti privlači svojim privatnim životom, a nakon razvoda od svog bivšeg supruga, Tanja je uplovila u ljubavni odnos sa 11 godina mlađim momkom Mukijem, koji nije bio poznat javnosti.

Tanja je prošlog leta objavila fotografije na svojim društvenim mrežama kojim je potvrdila vezu i pokazala koliko je srećna i zaljubljena kraj novog izabranika. Od tada, ona ne propušta priliku da svoju sreću podeli sa fanovima i pratiocima, te neretko imam priliku da na njenom Instagramu vidimo njene i Mukijeve zajedničke trenutke.

Sada je ona podelila sa fanovima njihovu novu avanturu, pa pokazala kako provode vrele dane. Naime, ona je sa svojim partnerom otputovala na odmor, pa je predstavila kako izgleda kada ona pokušava da vozi brod.

„Dragi moji, ovako izgleda kad ja pokušavam da vozim brod. Radujem se kao malo dete! Pogledajte moj osmeh“, rekla je ona dok ja na snimku pokazala kako je upravljala brodom, a onda je usledio snimak sa njenim izabranikom gde su njih dvoje pozirali na istoj lokaciji.

„I, na kraju, srećna što sam uspela“, istakla je pevačica, pa upitala fanove koja je njihova omiljena lokacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Podsetimo se, pevačica je nedavno govorila o proširenju porodice, pa je otkrila da li planira decu sa Mukijem.

„Ja bih volela, ali to će morati da sačeka. Prvo Arena, pa sve ostalo“, navela je ona pa se osvrnula na to što je jednom prilikom priznala da čeka da prvo ima svoju kuću, pa onda sve ostalo:

„Čekam da se smirim, da prođe sve kako treba, što se tiče moje karijere, mog posla, i onda kada napunim 40 godina pozvaću vas, i onda mogu da imam neke planove za budućnost“, istakla je ona, pa odgovorila na pitanje kako je moguće da jedna zvezda poput nje posle toliko godina nema jednu vilu.

„Pa, sticajem okolnosti radila sam za druge ljude, tako da nije bilo neke prilike. Naravno, ja sam uvek neko ko se šali na svoj račun, ali imaću, ja kažem imaću, daće Bog. Bitno da ja radim, a krenula sam od nule bukvalno“, priznala je Tanja tom prilikom za domaće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz