Pretraži

„Često plačem“: Tanja Savić progovorila o planovima za proširenje porodice, pa otkrila kako se nosi sa emocijama

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:tanja_savic_private

Poznata pevačica Tanja Savić progovorila je o planovima za proširenje porodice, pa priznala na koji način se ona nosi sa emocijama.

Poslednjih godinu dana poznata pevačica Tanja Savić veliku pažnju javnosti privlači svojim ljubavnim životom. Naime, tokom prethodne godine ona je obelodanila javnosti kako je u srećnoj vezi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem.

Od tog trenutka, javnost ne prestaje da se interesuje za njihov ljubavni odnos, a tako je bilo i sinoć na promociji njenog novog albuma.

Naime, ona je je ovom prilikom progovorila o proširenju porodice i o tome da li planira da ima decu sa Mukijem.

„Ja bih volela, ali to će morati da sačeka. Prvo Arena, pa sve ostalo“, navela je ona pa se osvrnula na to što je jednom prilikom priznala da čeka da prvo ima svoju kuću, pa onda sve ostalo:

„Čekam da se smirim, da prođe sve kako treba, što se tiče moje karijere, mog posla, i onda kada napunim 40 godina pozvaću vas, i onda mogu da imam neke planove za budućnost“, istakla je ona, pa odgovorila na pitanje kako je moguće da jedna zvezda poput nje posle toliko godina nema jednu vilu.

Foto:Printscreen/Instagram:tanja_savic_private

„Pa, sticajem okolnosti radila sam za druge ljude, tako da nije bilo neke prilike. Naravno, ja sam uvek neko ko se šali na svoj račun, ali imaću, ja kažem imaću, daće Bog. Bitno da ja radim, a krenula sam od nule bukvalno“, bila je iskrena pevačica, pa priznala kakda je poslednji put zaplakala:

„Ja često to radim, to je prosto, pošto sam riba u horoskopu, normalno je kod mene da često plačem, ali opet ja sam negde zahvalna Bogu što mogu da plačem. Kažu da sve dok možeš da plačeš, da se te neke emocije ispoljavaju na taj način i izlaze i to je dobro“, istakla je ona za domaće medije.

Osim od dečka Tanja se retko razdvaja i od svojih sinova koje je dobila u braku sa Dušanom Jovančevićem, pa je tako bilo i ovoga puta, a pevačica je nedavno otkrila kako se Muki slaže sa njenim naslednicima.

Tanja Savić
Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

„Muki ih je razmazio, sa merom. On je baš onako pravi uzor njima, kako treba da se ponaša otac prema svojoj deci. On ima autoritet prema njima, dečaci su uzrasta 12 i 13 godina. Ja sam brižna mama, uvek sam i bila“, istakla je pevačica, pa dodala:

„Moji sinovi ga zovu Muki, oni imaju svog oca. On je njihov prijatelj, trudimo se da im ulepšamo život „, istakla je pevačica jednom prilikom za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz