Pretraži

Prvo pojavljivanje Kejt Midlton nakon teške dijagnoze pokrenulo novu lavinu spekulacija! Da li je kraljevski par pred razvodom i kroz koje operacije je princeza zapravo prošla?!

Showbiz
0
Credit: i-Images / Eyevine / Profimedia

Prvo pojavljivanje princeze Kejt Midlton u javnosti od početka godine i njene objave od bolesti podiglo je veliku prašinu u javnosti, kao i novi niz spekulacija na društvenim mrežama.

Tradicionalni događaj kraljevske porodice pod nazivom „Trooping the Colour“ koji se održava u čast proslave rođendana vladajućeg monarha, u ovom slučaju kralja Čarlsa III, održan je u Londonu, a glavna zvezda ovog događaja definitivno je bila princeza Kejt.

O stanju princeze od Velsa spekuliše se od decembra prošle godine, kada je palata izdala zvanično saopštenje da se Kejt zbog zdravstvenih problema podvrgla operaciji abdomena. Međutim, njeno potpuno odsustvo iz javnosti u
mesecima koji su usledili pokrenuli su niz spekulacija i nagađanja o tome šta se zapravo dešava sa princezom.

Nakon što su se tračevi gotovo potpuno otrgli kontroli, Kejt je bila prinuđena da se oglasi i video porukom koju je objavila na zvaničnom Instagram nalogu nje i supruga, princa Vilijama, je otkrila da joj je dijagnostikovan rak, te da prolazi kroz hemoterapiju zbog čega se povukla sa svojih dužnosti i iz javnosti.

Sada, princeza se po prvi put pojavila u javnosti kako bi odala poštovanje kralju Čarlsu. Ona je viđena kako u kočiji napušta Bakingemsku palatu sa svoje troje dece, princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Luijem, 6, uoči zvanične proslave rođendana kralja Čarlsa III.

Kejt se smeškala i mahala okupljenoj gomili iz kočije iza kralja Čarlsa i kraljice Kamile. Ona i njena deca potom su izašli iz kočije kako bi posmatrali zvaničnu paradu sa Horse Guards Parade u parku Svetog Džejmsa.

Kejt je nosila belu haljinu koju je dizajnirala Dženi Pakam i šešir Filipa Trejsija. Nosila je zvanični pukovski broš Irske garde u čast svoje pozicije pukovnika Irske garde.

Princeza od Velsa potvrdila je u petak, 14. juna, da će prisustvovati ovom događaju na svom Instagramu nalogu. Ona je tom prilikom podelila i detalje svog stanja, kao i terapije kojoj se podvrgla.

„Napredujem dobro, ali kao što svi koji prolaze kroz hemoterapiju znaju, ima dobrih i loših dana,“ rekla je u izjavi. „U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate se prepustiti svom telu da se odmara. Ali u dobrim danima, kada se osećate jače, želite da iskoristite osećaj dobrog stanja.“

„Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci. Kada se osećam dovoljno dobro, uživam u angažovanju u školskom životu, provodim vreme radeći stvari koje mi daju energiju i pozitivnost, a počinjem da radim malo i od kuće. Radujem se prisustvovanju Paradi povodom kraljevog rođendana ovog vikenda sa svojom porodicom i nadam se da ću se pridružiti nekim javnim angažmanima tokom leta, ali isto tako znam da još uvek nisam potpuno zdrava. Hvala vam puno na vašem stalnom razumevanju, i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom“, dodala je ona između ostalog.

Iako je zajedničko porodično pojavljivanje nje, princa Vilijama i cele porodice prošlo u osmesima i naizgled idilično, to nije sprečilo korisnike društvenih mreža da primete brojne detalje u komunikaciji između kraljevskog para, te da razviju nove teorije zavere.

Credit: i-Images / Eyevine / Profimedia

Korisnici društvene mreže X nisu propustili da podele brojne snimke sa proslave, a mnogi od njih su primetili da Kejt i Vilijam bukvalno nisu komunicirali, kao i da su jedva razmenili nekoliko pogleda, što je podgrejalo glasine o prinčevoj prevari.

„Sjajna predstava Vilijama i Kejt. Uspeli su da završe ceo događaj, a da se nijednom nisu pogledali!“, „Čekamo na razvod Vilijama i Kejt. To je neizbežno, zato što očigledno ne mogu da se podnesu“, „Bes između Vilijama i Kejt je mogao da se oseti. Ona je čak postavila šešir tako da ne mora da ga gleda. Ako pogledate ceo video, ne postoji trenutak u kom su se Vilijam i Kejt pogledali i nasmešili jedno drugom“, „Čak je i njihovoj deci neprijatno. Vidi se da kod kuće nešto nije u redu“, samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Sa druge strane, mnoge je začudio i izgled princeze od Velsa. Naime iako se bori sa teškom bolešću i prolazi kroz ozbiljnu terapiju, njeno pojavljivanje su ispratili komentari da Kejt izgleda sveže i bolje nego ikada, što je pokrenulo tračeve da se podvrgla estetskim korekcijama. Teoretičari zavere su zapazili i ožiljak iznad njenog oka što je samo još više podrgejalo glasine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz