Pretraži

Prvo festivalsko izvođenje novog albuma Saše Matića!

Showbiz
0
Photo: PR

Prvom festivalskom izvođenju pesama sa novog albuma svedočiće publika Music Week festivala 11. marta, a pevač nije krio oduševljenje tim povodom.

 Izuzetno sam zadovoljan kako je prošao album. Dali smo svoj maksimum i zaista verujem da smo opravdali očekivanja publike. Posebno se radujem Kopaonik Music Week festivalu jer ću imati priliku da emociju koju album nosi prenesem i uživo na publiku, a ovo će ujedno biti i prvo festivals izvođenje pesama zbog čega sam veoma uzbuđen –  poručuje Matić.

“Dva života” sastoji se od čak 13 pesama, a gotovo svaka je ispraćena i spotovima koji su, kao i do sada kada je Saša Matić u pitanju izuzetno kreativni, prepoznatljivi i odličnim stihovima daju savršeno emotivnu notu.
Prvi kontigent promo paketa za Music Week festival na Kopaoniku rasprodat je munjevitom brzinom. Ulaznice su i dalje u prodaji isključivo u sklopu vrlo limitiranog broja specijalno kreiranih aranžmana u hotelima Grand, Gorski i Viceroy.

Photo: PR

Photo: PR

Kapacitet događaja je ograničen zbog Covid19 mera koje su na snazi, a posetioci ski centra moći će da urade neophodne laboratorijske testove, kao i da se vakcinišu u prostorijama Doma zdravlja Raška na Kopaoniku.
Telefon za rezervacije je +381 60 66 70 318, a više informacija može se naći na sajtu musicweek.rs.

Šesto izdanje Kopaonik Music Week festivala, nakon godinu dana pauze, ovog marta vraća se na najpoznatiju srpsku planinu! Dva vikenda za redom, u periodu od 10. do 20. marta Kopaonik će biti destinacija broj jedan za vrhunski provod i uživanje u idealnom martovskom skijanju i koncertima za pamćenje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz