Pretraži

PRVO DRAGANA, SADA TARA SIMOV: Da li je ovo konačan krah reperovog braka?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Pomenuti reper prvi put je učestvovao u rijalitiju pre nekoliko godina, kada su mu svi mediji prognozirali krah braka, zbog prisnog odnosa koji je imao sa jednom od učesnica. 

Naime, Sha je imao slobodniji odnos sa Draganom Mitar, a mnogi mediji su tada pisali da će takvo ponašanje rezultirati razvodom između repera i njegove supruge Ivane. 



Malo pre nego što je ušao u novu sezonu rijalitija, Sha je gostovao u IDJHOT-u, gde ga je ugostila naša Danica Nikolić, a sa njom je razgovarao o spekulacijama koje su tada kružile. 

  • Ne mogu da kažem da je to bio period naše krize. Krivo mi je samo jer smo se nas dvoje pre mog ulaska preslišali, jer sam ja znao unapred šta će da bude. Ta devojka o kojoj se pričalo je sedela pored mene igrom slučaja, bila mi je kul, našla se tu – rekao je Nenad, pa otkrio šta mu je supruga Ivana zamerila iz tog perioda. 

  • To ćućorenje, približavanje. Zaista, kada se snima iz jednog ugla, možeš da doživiš da je tu stvarno nešto bilo i da se nešto dešava, a zapravo je razdaljina metar. Mislim da ni u jednom trenutku nisam prešao granicu – izjavio je on u gostovanju. 

Nekoliko godina kasnije, Sha se našao ponovo u rijalitiju, a povezivanje sa jednom od učesnica nije izostalo ni ovog puta. 

Mesecima unazad, on naslove medija puni sa Tarom Simov, koji redovno izveštavaju o njegovoj bliskosti sa učesnicom.  Pomenuta učesnica je njemu u više navrata izjavila ljubav, što je reper negirao i nije hteo da prizna. Međutim, iako je izjavio da želi da se udalji od Tare, kamere iz vile ga često snimaju dok je u društvu Simove, a mediji su ponovo počeli da pišu kako će ovaj odnos dovesti do toga da njegova žena Ivana ode od njega. 

Ekskluzivno za IDJTV njihova zajednička drugarica se oglasila i izjavila sledeće: 

– Ivana i Sha imaju dogovor da se ona ne oglašava dok je on unutra. Ja, kao njihova drugarica, poštujem da se ne oglašava povodom te teme. Ništa što čujete i čitate nije validno dok se njih dvoje ne vide. 

Kako će da se odvija situacija između ovo dvoje supružnika ostaje nam samo da vdimo u budućnosti. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz