Pretraži

PROZIVALI SU JE ZBOG KILAŽE I ESTETSKIH ZAHVATA: Adrijana Lima pojavljivanjem na Nedelji mode u Parizu zapušila usta hejterima (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/adrianalima


Iako je Nedelja mode u Parizu u senci protesta širom Francuske, ipak ovaj događaj predstavlja jednu od najaktuelnijih tema u svetu mode prethodnih dana, a na crvenom tepihu pored mnogobrojnih poznatih zvezda, zasjala je i bivša manekenka Adrijana Lima.

Adrijana je dugo bila meta hejtera zbog svog izgleda i viška kilograma, ali svojom pojavom na Nedelji mode u Parizu sve je demantovala. Pojavila se na reviji brenda Miu Miu i oduševia sve svojim izgledom.

Za ovaj događaj odabrala je sivo odelo koje je hit ove sezone, i kojim je još jednom pokazala svoj besprekoran ukus za modu. Ovaj autfit je upotpunila plavim sandalama i srebrnom torbicom, a kosu je vezala u ležernu punđu. 

 
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ovim pojavljivanjem Adrijana je doslovno zapušila usta svima koji su je prozivali za njenu kilažu, međutim, negativni komentari ni ovog puta nisu izostali. Naime, na meti kritika ovog puta se našlo njeno lice, koje su hejteri okarakterisali kao "potpuno veštačko", dok su u njenu odbranu stali njeni verni fanovi, koji su promene na njenom licu pripisali drastičnoj promeni kilaže, tvrdeći da o tretmanima botoksa za šta su je mnogi optužili, nema ni govora. 

Bilo kako bilo, mora se primetiti da je u poređenju sa izgledom od pre nekoliko meseci, ova slavna Brazilka sada ima mnogo prirodniji izgled, te da svojom lepotom i dalje osvaja svet. 
 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz