Pretraži

PROMENA VREDNA 850.000 DOLARA: Kanje Vest šokirao novim izgledom, inspiraciju pronašao u popularnom zlikovcu (FOTO)

Showbiz
0
Kanje Vest
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Reper i biznismen Kanje Vest ne prestaje da šokira javnost!

Kanje Vest se nedavno pojavio u javnosti sa suprugom Bjankom Censori i komičarem Krisom Rokom i iznenadio svojim izgledom. Reper je uklonio svoje zube i umesto njih stavio protezu od titanijuma koju je prema navodima sam dizajnirao.

Prvu ekskluzivnu fotografiju Vestovog novog izgleda pribavio je Dejli Mejl, a izvor je za njihov magazin naveo da je proteza vrednija od dijamanata, što i nije iznenađenje, s obzirom na to da je poznato da reper voli da troši novac na ekstravagantne stvari.

kanje vest
Foto: Instagram printscreen/kanyewest

Sam Kanje je ubrzo nakon toga podelio fotografiju promene kroz koju je prošao, a potom i otkrio inspiraciju za ovaj izgled. On je naime okačio fotografiju popularnog slikovca iz Džejmsa Bonda, Zubom, koji nosi gotovo identične zube, zbog kojih sada mnogi upoređuju repera sa vampirom.

Foto: Instagram printscreen/kanyewest

Kasnije je potvrđeno da je implant najnovijij hirurški model, te da je jedinstveno dizajniran i napravljen po meri Kanjea, kao i da je ukupna cena proteze neverovatnih 850.000 dolara.

Za Kanjeovu transformaciju bio je zadužen dr Tomas Koneli sa Beverli Hilsa, koji nije mogao da sakrije ponos zbog uspešno završenog projekta.

„Bilo nam je zadovoljstvo raditi na svakom koraku tokom ovog procesa. Njegova vizija za dizajniranje jedinstvenih zuba koje su kao umetničko delo, prevazilazi progresiju u zubnoj industriji. Brak njegove vizije sa napretkom stomatološke nauke stvorio je novi izgled koji je epski!“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz