Pretraži

Progovorio o tragičnom gubitku bebe: Mašin Gan Keli izneo detalje teškog perioda, priznao da nije bio uz Megan Foks u tim trenucima

Showbiz
0
megan foks
Foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznati muzičar Mašin Gan Keli otvorio se povodom teškog period koji je prošao sa verenicom, holivudskom glumicom Megan Foks.

Keli se svojim rep korenima vratio najnovijom pesmom „Don’t Let Me Go“ i kroz stihove se dotakao teme koja je nedavno uzburkala javnosti.

On i njegova izabranica su prošli kroz gubitak bebe 2021. godine, o čemu je Megan progovorila tek 2023. godine i to krzo knjigu poezije koju je izdala.

„Ultrazvuk je pored tvoje strane kreveta, 10 nedelja i jedan dan… Da li misliš da bi da je mogla, ostavila samoubilačku poruku? Ali sada moram da ti kažem zbogom. Zatvorim oči i zamišljam da te držim čvrsto uz grudi dok te čupaju iz mene. Platiću bilo koju cenu, recite mi molim vas, koji je otkup za njenu dušu“, napisala je ona tada i šokirala fanove.

U novembru 2023. godine, Foksova je gostovala u jutranjem programu „Dobro jutro, Ameriko“ i otkrila da je upravo spontani pobačaj razlog turbulentnog odnosa sa verenikom Mašin Gan Kelijem. Par je poznat po burnoj vezi koju su više puta prekidali, iako sebe nazivaju takozvanim „blizanačkim plamenom“, te su više puta isticali kako su suđeni jedno drugom.

„Nikad nisam prošla kroz ovako nešto u životu. Imam troje dece, tako da je ovo zaista teško za nas. I zbog toga smo završili na divljem putu stalnog raskidanja i pomirenja, pokušavajući da se izborimo sa ovim i sa pitanjima „Šta ovo znači?“ i „Zašto se ovo desilo?“, rekla je ona ovom prilikom.

Foto: Youtube printscreen/E! Insider

Sada se i poznati muzičar po prvi put dotakao ove teme i u novoj pesmi otkrio da u ovim trenucima nije bio uz Megan.

„Kako da živim sa činjenicom da moja ruka nije bila na njenom stomaku kada smo izgubili bebu/ Nemam kome da se okrenem zato što su svi koji su me podizali mrtvi“, napisao je on.

Mašin Gan Keli se u daljem tekstu pesme dotakao i svojih psihičkih problema, borbe sa samoubilačkim mislima kao i nedavne fotografije koja je šokirala javnost. Muzičar je naime objavio slike i pokazao da je veći deo tela i ruke prekrio debelim crnim istetoviranim linijama.

„Imao sam nervni slom i istetovirao celo telo osim jedne linije“, glasio deo teksta numere koji mnogi smatraju jednom od najsirovijih i najiskrenijih u njegovoj karijeri.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz