Pretraži

PROFESIONALAC SAM: Vesna Đogani otkrila da bi snimila duet sa Lunom Đogani, evo kakav (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Jedan od fanova ju je pitao da li bi snimila duet sa Lunom Đogani, na šta je Vesna potvrdno odgovorila.

– Pa da vam kažem nešto, pitate mene koja sam snimila duet sa Đoletovom bivšom ženom. Ja sam profesionalac i ukoliko bi Luna predložila neku super, ultra i mega pesmu, što da ne – rekla je ona.



Podsetimo, Vesna, Đole i Kija Kockar su se nedavno družili i razgovarali u prostorijima IDJTV-a, gde je Đole naglasio da se nije odrekao Lune za razliku od Anabele.

Pogledajte emisiju "One on one" u kojoj je Vesna odgovorila na pitanja: "Zašto je bila u svađi sa MC Stojanom i šta misli sada o njemu?", "Kako je odlučila da se posveti vlogovanju?", "Koja je najlepša, a koja najružnija uspomena koju pamti iz detinjstva?", "Kakvo mišljenje ima o Anabeli nakon svega što je rekla o njoj?", "Koje su prednosti, a koje mane u braku sa starijim muškarcem?", "Sa kojom pesmom su najviše zaradili "Na silu" ili "Nema više cile mile"?", "Da može da bira i koristi samo jednu društvenu mrežu, koja bi to bila?", "Koji izvođač je tokom devedesetih najviše zarađivao?", "Kada planira da objavi čuveni dokumentarac o grupi Đogani?" i "Koja joj je omiljena pesma grupe Đogani iz perioda sa Slađom?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz