Pretraži

Kojoj bolje stoji? Aleksandra Prijović u haljini koju je nosila Kloi Kardašijan – pevačica za luksuzni model izdvojila preko 3500 evra!

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Aleksandra Prijović na koncertu održanom u Podgorici pre nekoliko dana ponela je komad koji je jednom prilikom nosila i Kloi Kardašijan, a za koji je pevačica izdvojila preko 3500 evra.

Od leta prošle godine kada je „napunila“ nekoliko Arena, pa potom krenula u „osvajanje“ regiona organizjući jedan za drugim koncertom, svaki bolji od prethodnog, Aleksnadra Prijović ne prestaje da privlači veliku pažnju javnosti.

Od trenutka kada je počela da organizuje svoje koncerte Aleksandrini fanovi ne prestaju da prate svaku njenu izjavu, njen pokret na koncertima i naravno njene kombinacije čije cene nekada dosežu i 7500 hiljada evra.

Fanovi neretko komentarišu njene skupocene kombinacije dajući svoj sud, a sada je jedna naročito privukla pažnju. Naime u pitanju je leopard uska haljina sa visokim izrezom prilikom čije izrade je korišćena trodimenzionlana tehnika.

 

U pitanju je „Alaïa Crocodile Jacquard“ haljina koja predstavlja pravo remek delo sofisticiranog ukusa i elegeancije. Ova izuzetno luksuzna haljina izrađena je od skupocenog materijala sa dodatkom krokodilske kože, a njena cena kreće se do 3900 evra!

Ova haljina je savršeno istakla Aleksandrinu vitku figuru, međutim vernim fanovima i poznavaocima mode je jedna podudarnost privukla pažnju.

Naime, istu haljinu je ranije na jednom događaju ponela jedna od najpoznatijih rilajiti zvezda Kloi Kardašijan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@kloe.kardash)

Ona je u ovoj haljini prvo pozirala dok je ulazila u svoj privatni avion, a potom tokom izlaska u kom joj je društvo pravila njena sestra Kim Kardašijan.

Ovaj modni komad je tom prilikom privukao veliku pažnju stranih medija, a sada je Aleksandra svojim pojavljivanjem na sceni privukla jednaku pažnju domaćih medija.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz