Pretraži

Katarina Grujić progovorila o Aleksandri Prijović: „Zbog nje sam otkazala svoj nastup“

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Katarina Grujić nedavno je sve oduševila kada se pojavila kao gost na koncertu svoje koleginice Aleksandre Prijović u Podgorici, a sada je priznala da je zbog tog gostovanja čak otkazala jedan svoj nastup.

Aleksandra Prijović je na nizu koncerata koje organizuje još od prošle godine ugostila mnogobrojne kolege,a nedavno joj se na koncertu održanom u Podgorici na bini pridružila njena koleginica Katarina Grujić koja je Aleksandrom ukrstila glas i sve ostavila bez teksta.

– Nisam očekivala da će me zvati. Čim sam videla poruku od nje, sedam dana pred koncert u Podgorici, pretpostavila sam da me zove za to. Meni je tata iz Crne Gore, iz Kolašina. Čule smo se, a ja sam otkazala jedan nastup da bih bila gost kod nje. Dvoumila sam se, ali je moja publika to razumela. Pomerili smo taj nastup – rekla je Kaća, pa dodala:

– U petak sam radila i pravo sa nastupa sam otišla na aerodrom. Sve je bilo savršeno. Aleksandra živi san svih nas pevača, koji želimo jednog dana da ostvarimo – dodala je pevačica za „Blic TV“, a na svom Instagramu je podelila deo doživljaja sa te večeri, pa se emotivnom porukom obratila pratiocima.

–  Ne znam šta bih napisala nakon nezaboravne noći koju je Aleksandra priredila svima vama, a i nama koji smo imali čast da sa njom delimo binu i budemo deo istorije koju je počela da stvara! Malo je reći da sam preponosna na nju i na sve što je do sada napravila, a ubeđena sam da je to ništa spram onoga što će tek uslediti! Bravo devojko, nastavi da sijaš!

 

Inače, Aleksandra je 2021. godine uplovila u bračne vode kada je fudbaleru Marku Gobeljiću rekla “da“. Ubrzo su i nakon venčanja dobili ćerku, a zbog prirode Markovog posla oni su sada neretko razdvojeni.

Naime, Marko je zbog fudbalskog angažmana morao da se privremeno preseli u Grčku. Da to Katarini ne stvara veliki problem pokazuje činjenica da ona neretko sa njihovom naslednicom ide za Atinu, te vreme provode sa Markom, a sada je pevačica otkrila da će tako biti i za predstojeće praznike.

– Uzela sam slobodno za predstojeće uskršnje praznike. Ja za praznike nikad ne radim, u Atini sam od sledećeg vikenda. Tamo ćemo da farbamo jaja! Prvi put sa ćerkicom Keticom zajedno, prošle godine je bila mnogo mala. Mislim da će biti prelepo – istakla je Katarina za „Blic TV“.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz