Pretraži

„Preispitujemo naš rad“: Zvezda „Euforije“ otkriva kako se ekipa suočila sa tragičnim gubitcima, evo šta očekuje fanove u trećoj sezoni

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Holivudski glumac Kolman Domingo progovorio je o trećoj sezoni hit serije „Euforija“ i otkrio kako je tragična smrt jednog od glavnih glumaca uticala na ekipu, ali i na planove za snimanje.

Fanovi popularne serije sa nestrpljenjem očekuju nove vesti o novoj sezoni, a sada je jedan od glumaca, Kolman Domingo, konačno progovorio o planovima ekipe. Kolman tumači lik Alija Muhameda, lečenog zavisnika, te je za magazin „Vanity Fair“ otkrio da li će biti deo treće sezone, kao i u kom smeru će se kretati radnje.

„Ja definitivno učestvujem. Ono što znam jeste da ćemo imati treću sezonu. Biće izazovno, ali na najlepši mogući način. Ja uvek mislim da reditelj Sem Levinson ispituje nadu i veru naročito kada se radi o ljudima koji se bore i pokušavaju da pronađu svoj put. Poznajem Sema i njegovo srce i znam da je jedan od najboljih ljudskih stvorenja koje poznajem“, naveo je glumac.

Druga sezona „Euforije“ je završila sa emitovanjem u februaru 2022. godine, a od tada ekipa serije se suočila sa dva tračigna gubitka.

Angus Klaud, koji je tumačio jedan od glavnih likova u seriji Fezka, tragično je nastradao u julu 2023. godine, od posledica predoziranja. Nakon toksikoloških analiza utvrđeno je da se radilo o samoubistvu, a u njegovom organizmu su pronađene razne opojne supstance, kao i antidepresivi. Njegov otac preminuo je samo nedelju dana pre glumčeve smrti, te su mnogi smatrali da je ovo bio okidač za Klauda da se okrene porocima.

Kako je sada otkrio Kolman, za Angusa je planirano da bude veliki deo treće sezone, a cela ekipa je bila pogođena vestima o njegovoj tragičnoj smrti.

„To je bilo užasno, zato što smo osetili kao da smo izgubili bitku protiv jedne bolesti. Siguran sam da je to u velikoj meri uticalo na kreiranje treće sezone, zato što je bilo planirano da on bude veliki deo nje. Ne znam. Okupljali smo se više puta kako bismo žalili, tugovali, smejali se i uživali u svim stvarima koje smo znali o njemu“, rekao je Domingo, pa se osvrnuo na karakter mladog glumca.

„On je bio jedan od divljih. Voleo sam ga. On je bio divlji, mlađi brat. On je bio jednostavno sladak, duhovit, topao i čudan u isto vreme. A ja volim ljude kao što su on. On je bio sve to.“

Četiri meseca nakon Klaudove smrti, ekipa se suočila sa još jednim gubitkom. Jedan od producenata serije Kevin Turen preminuo je usled akutnog srčanog problema.

„A onda smo izgubili Kevina, jednog od naših producenata. Tako da prošli smo neke gubitke. Znam da je Sem toga svestan i mislim da mu to pomaže da preispita svoj rad. Neophodno je da se s vremena na vreme zapitamo zašto ovo radimo, a ne samo da uživamo u lovorikama, imamo seriju koja je hit, koja je osvajala Emije, ali zašto radimo ovo? Mislim da je to sjajno pitanje“, priznao je on.

U novembru 2023. godine HBO je potvrdio da će rad na trećoj sezoni početi 2024. godine, ali da će fanovi imati priliku da uživaju u novim epizodama tek 2025. godine usled štrajka glumacai producenata koji je nedavno završen. Svi detalji radnje, glumaca i snimanja za sada se čuvaju u strogoj tajnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz