Pretraži

PRE NEGO ŠTO JE POSTALA POZNATA: Ljudi su šokirani snimkom kako je majka vaspitavala Điđi Hadid (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/gigihadid

Sestre Điđi i Bela Hadid su jedne od najuspešnijih manekenki današnjice, a mnogi su zaboravili da su se, pre nego što su se proslavile u svetu modu, sa majkom pojavljivale u jednom rijaliti šou.

——————– Sponsored ——————–


Điđi i Bela su gostovale u nekoliko emisija šoua "The Real Housewives of Beverly Hills" u kojem je učestovala njihova majka Jolanda. Mnogi su na to i zaboravili, ali kada su se na internetu ponovo pojavili isečci u kojima devojke razgovaraju sa majkom, fanovi su ostali zgroženi načinom na koji Jolanda razgovara sa ćerkama, posebno sa Điđi u koju je očigledno polagala više nade.



U ovom snimku se vidi da je Điđi žele da se bavi odbojkom, što joj majka nije dozvoljavala.

– Odbojka je muževan sport, a manekenstvo je ženstveno. Ponekad moramo da se odreknemo stvari koje volimo – govorila je.

Nakon što ju je Điđi podsetila da je u osnovnoj školi stalno nosila košarkaške dresove, Jolanda je samo hladno prokomentarisala:

– Mislila sam da mi je ćerka lezbejka.


Osim toga, majka je strogo pazila šta i koliko Điđi jede, budući da se bavila manekenstvom od treće godine. A fanove je posebno potresao deo u kome se govorilo o njenom rođendanu.

– Uzbuđena sam zbog hrane, sve što ćemo pojesti zapravo je srčani udar, ali biće tako dobro – raspoloženo je rekla Điđi, a majka joj je odgovorila da posle mora da se vrati na dijetu.

– U Parizu i Milanu vole mršave devojke.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz