Pretraži

NE BI TREBALO DA ULAZE U TAJ SVET: Natali Portman progovorila o filmskoj industriji, pa priznala šta misli o radu dece u Holivudu!

Showbiz
0
NATALI PORTMAN
Photo: Instagram/natalieportman

Poznata glumica Natali Portman započela je svoju karijeru kada je imala svega 12 godina, međutim ona je sada istakla šta ona misli o uključivanju dece u holivudske projekte.

Natali Portman danas je proslavljena glumuca sa hiljadama fanova i mnogobrojnim ulogama i nagradama,  među kojima je i nagrada Oskar za najbolju glavnu glumicu u filmu Crni labud. Ona je danas izgrađena i kao glumica i kao ličnost, međutim ova lepotica je u filmski svet ušla još sa 12 godina kada nije imala nikakvog iskustva ni u filmu ni u životu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman)

Posmatrajući stvari iz sadašnjeg ugla Natali je prokomentarisla šta misli o uključivanju dece u holivudske projekte. Ona smatra da deca ne bi trebalo da ulaze u taj svet.

– Ne bih podsticala mlade na ovo. Ne mislim da ih ne treba podsticati nikada, ali dok su još deca – ne! – rekla je glumica nedavno za Varajeti.

Uprkos ovome, ona ipak ne žali što je glumačku karijeru započela tako mlada, jer su roditelji mogli da se brinu o njoj dok je bila na snimanjima.

– Osećam sreću što nisam povređena, ali zasluge za to pripisujem i mojim preterano zaštitnički nastrojenim, divnim roditeljima. Ne voliš to kada si dete, ali si zahvalan kada odrasteš. Čula sam previše loših priča i mislim da deca ne bi trebalo da budu deo toga – objasnila je glumica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz