Pretraži

ONI SU NAJLEPŠI MUŠKARCI NA SVETU: Tinejdž zvezde su sada ozbiljni frajeri, prva dva mesta pripala glumcima iz popularne serije (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagran printscreen/michaelbjordan, chrishemswort, vancityreynolds

Ovo su najlepši muškarci na svetu koji su obeležili 2023. godinu. Jedna od najpopularnijih serija svih vremena izrodila je čak dva frajera koja zauzimaju zavidno mesto na ovoj listi!

Kraj 2023. godine sumiran je kao i prethodnih godina brojnim listama, a američki časopisi su pored brojnih drugih anketa sproveli i onu za najlepše muškarce koji su obeležili godinu za nama.

Ono što je zanimljivo jeste da su veliki comeback na ovu listu doživeli miljenici devojaka i publike iz 2000tih koji su glumili u brojnim ostvarenjima na malenim ekranima. Na spisku se nalaze i glumci starije garde koji i dan danas ostavljaju utisak na ženski deo publike.

10. Sebastijan Sten

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Holivudski glumac Sebastijan Sten pojavio se na velikim ekranima 2004. godine, a najzapaženije uloge je definitivno ostvario u brojnim nastavcima filma „Kapetan Amerika“. Pored Marvelove franšize, Sebastijan je postao popularan i po sporednim, ali upečatljivim ulogama u televizijskim serijama kao što je „Tračara“. Danas važi za jednog od glavnih zavodnika Holivuda, a njegovo srce je ukrala koleginica Anabel Volis.

9. Kijanu Rivs

Foto: Casey Flanigan/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kijanu Rivs, poreklom iz Kanada, je proslavljeni glumac i muzičar. Svoju karijeru započeo je davne 1985. godine, a mnogi smatraju da je njegova najupečatljivija uloga bila u „Matriksu“, ali je pečat u filmskoj industriji definitivno ostavio svojom bogatom filmografijom. Kijanu je u vezi sa umetnicom Aleksandrom Gran od 2019. godine.

8. Kris Evans

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Američki glumac i reditelj, Kris Evans, proslavio se tumačeći lik strip junaka Džonija Stroma, a potom i ulogom Kapetana Amerike. Svoj glumački debi imao je 2000. godine, a pre samo nekoliko meseci najpoželjnijeg neženju je pred oltar odvela 16 godina mlađa koleginica, Alba Baptista.

7. Majkl B. Džordan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Majkl B. Džordan svoju glumačku karijeru započeo je na malim ekranima, a potom se upustio i u filmsku industriju ulogama u filmovima „Stanica Fruitvejl“, „Krid“, „Crni panter“…Tokom godina Majklov ljubavni život, obeležile subrojne poznate dame, a njegova poslednja potvrđena veza bila je sa Lori Harvi, ćerkom voditelja Stiva Harvija.

6. Rajan Rejnolds

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Pored svoje glumačke karijere, Rajan Rejnolds je postao i producent, ali i biznismen koji je uložio u brojne projekte van holivudskog posla. Njegov glumački talenat je pokazao u brojnim romantičnim komedijama, dramama, ali i akcionim filmovima koji i dan danas uživaju veliku popularnost. Na žalost svih dama, njegovo srce je još 2011. godine ukrala koleginica Blejk Lajvli, sa kojom i dan danas uživa u braku, u kom su dobili i tri ćerkice. Blejk i Rajan važe za jedog od najskladnijih holivudskih parova.

5. Kris Hemsvort

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Australijski glumac Kris Hemsvort, najpre se proslavio u svojoj rodnoj zemlji, nakon čega je započeo holivudsku karijeru, a najveću popularnost mu je donela uloga Tora. Početkom 2010. godine, Hemsvort je započeo vezu sa španskom manekenkom i glumicom Elsom Pataki, a nakon manje od godinu dana zabavljanja, par je odlučio da stane na „ludi kamen“, a njihovi blizanci su rođeni 2014. godine.

4. Henri Kavil

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Britanskog glumca Henrija Kavila proslavila je uloga Supermena, nakon čega su usledile brojne zapažene uloge, a u poslednjih nekoliko godina najčešće ga možemo videti u Netfliksovim filmovima, ali i serijama. Glumac je od 2011. do 2012. godine bio veren sa britanskom sportistkinjom Elen Vitaker, međutim ova veridba nije završena venčanjem, već raskidom, a nakon toga glumac je nakon brojnih spekulacija, progovorio o svom ljubavnom životu tek 2021. godine kada je potvrdio vezu sa Natali Viskuso.

3. Džefri Din Morgan

Džefri Din Morgan pripada starijoj gardi glumaca, a svoju karijeru je započeo još 1991. godine. Glumac je poznat po ulogama u brojnim serijama popu „Uvod u anatomiju“, kao i filmovima poput „Zapravo ljubav“. Morgan je bio oženjen glumicom Anjom Longvel od 1992. do 2003. godine, a potom je nakratko bio veren sa koleginicom Meri Luis Parker 2008. godine. 2009. godine, glumac je započeo vezu sa Hilari Burton. Par je dobio sina 2010. godine, a 8 godina kasnije i ćerku, a potom su se konačno venčali 2019. godine.

2. Džared Padalecki

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jared Padalecki (@jaredpadalecki)

Padalecki je američki glumac koji se proslavio ulogom u seriji „Supernatural“. Slavu je najpre stekao početkom 2000tih ulogom u seriji koja je i dan danas popularna, „Gilmor devojke“. Džared je 2010. godina objavio veridbu sa koleginicom Ženeviv Kortes iz serije „Supernatural“. Par je u srećnom braku, u kom su dobili troje dece.

1. Džensen Ekles

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jensen Ackles (@jensenackles)

Od 1996. godine glumac Džensen Ekles je napravio zavidnu karijeru, kako na malim ekranima, tako i u brojnim filmskim ostvarenjima. Poput njegovih prethodnika na listi, zapaženu ulogu je ostvario između ostalog u seriji „Supernatural“. Nakon godina provedenih zajedno, Džensen i njegova devojka, glumica i model Danijel Haris su se verili 2009. godine, nakon čega je usledilo i venčanje 2010. godine. Par je prvu ćerku dobio 2013. godine, dok su im se sin i ćerka blizanci rodili 2016. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz