Pretraži

POVRATAK NA VELIKA VRATA: Bela Hadid posle borbe sa teškom bolešću krasi čak 4 naslovnice! (FOTO)

Showbiz
0
bela hadid
Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Jedna od najplaćenijih i najpoznatijih svetskih modela, Bela Hadid, vratila se modelingu nakon pauze od godinu dana!

Poznato je da Bela boluje od lajmske bolesti, sa kojom se bori već duže vreme, a u toku prošle godine se podrvgla medicinskim tretmanima i adekvatnoj nezi sa simptomima ove bolesti.

Kako bi tretmani bili što delotvorniji i kako bi sebe dovela do prihvatljivog medicinskog stanja, manekenka je odlučila da se na neko vreme povuče iz javnosti, ali i iz sveta modelinga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Tokom pauze koja je trajala gotovo punih godinu dana, fanovi su Belu retko imali priliku da vide, osim u posebnim prilikama kakva je na primer bila proslava rođendana njene sestričine Kai. Za vreme odusustva, Hadidova je prekinula i dugogodišnju vezu sa Markom Kalmanom.

Kao razlog raskida navedena je njihova razdvojenost zbog pomenutog medicinskog stanja, ali i Belina nemoć da se izbori sa pritiscima slave.

Čini se da se sada manekenka oporavila i da se vraća manekenstvu na velika vrata. Bela Hadid, naime krasi čak četiri nove naslovnice „Perfect“ magazina.

Ono što je zanimljivo jeste da je pored toga što je glavni model, Hadidova je bila i kreativni režiser ovih naslovnica za proleće/leto 2024. godine.

Za prvu naslovnu fotografiju snimanja sa Brajsom Andersonom, Hadid nije nosila ništa osim minđuša, crnih gaćica i posebno štampanog postera na kome piše: „Apsolutno ništa. Ništa uopšte.“ Čini se da je ceo šuting bio inspirisan poznatim damama iz prošlosti, te je magazin naveo da je prva naslovnica „inspirisana slikom Debi Hari koja je nastupala 1978. godine, noseći poster koji je otkinula sa zida ispred mesta događaja kao haljinu “.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Na drugoj naslovnici, na kojoj je Bela Hadid u jarko ružičastoj majici okrenutoj naopačke, ,,Perfect“ je eksplicitno pomenuo Blondi, citirajući ikonu novog talasa iz 70-ih: „Uvek sam dirnut tvojim prisustvom draga.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Za treću naslovnicu snimanja u stilu Kejti Grand, Hadid je obukla malu crnu haljinu, koju je nosila uglađenu frizuru i metalne čizme do kolena dok je pozirala na stolici, služeći „sirovom modnom snagom“, kako je naveo tim „Perfecta“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Četvrta i poslednja naslovna stranica je kanalisala „majice motorike i devojke iz susedstva“, napisao je fotograf Anderson na Instagramu. Hadid ponovo nosi slogan za ovu naslovnicu, „Screaming in Perfect English“ (srp. ,,Vrištim na savršenom engleskom“), ovog puta na majici Korbina Šoa, istog umetnika koji je štampao plakat inspirisan Blondi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PERFECT (@theperfectmagazine)

I pored toga što je Bela odlučila da se vrati modelingu i ponovo ukrasi naslovne strane časopisa, mnogi se pitaju da li ovo znači da će se jedna od najplaćenijih manekenki u istoriji vratiti i modnim pistama u ovoj godini, a mnogi njeni fanovi sa nestrpljenjem priželjkuju ovaj trenutak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz