Pretraži

POVRATAK ELITNIH ODREDA? Relja Popović najavom nove pesme obradovao fanove! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/reljarelja

Relja Popović vredno radni na svojoj muzičkoj karijeri, a nedavno je izbacio pesmu "Manije" koja je za vrlo kratko vreme osvojila srca publike.



Međutim, on je sada najavio novu pesmu koju fanovi sa nestrpljenjem očekuju, s obzirom na to da je istakao da ovakvu pesmu nije uradio još od vremena Elitnih Odreda, a o tome smo detaljnije pisali OVDE.

Fanovi, sa nestrpljenjem isčekuju ovaj hit, a Relja je svojom poslednjom objavom još više zagolicao maštu publike.

– Kada neku stvar ne radiš često uzbudjen si više nego obično. Uskoro izbacujem pesmu koja ima miris, osećaj i zvuk pesama kakve smo ranije radili, a opet zvuči sveže! Odavno mi ne pravi uzbuđenje to kakve rezultate će pesma da napravi, jer iz godine u godinu, već dugo godina konstatno pravim(o) hitove. Sa ovim je drugačije. Zanima me da li će i vama ova pesma buditi emocije koje budi meni, to je jedini rezultat koji me zanima. Sa ovim je drugačije jer… KRAJ JE… – napisao je on.

On je ovom objavom probudio razne emocije kod svoje publike, s obzirom na to da su se ispod objave pojavili komentari u kojima se spekuliše da on ovom objavom želi da najavi povratak Elitnih Odreda.

" Elitni Odredi – Kraj je ( official music video)", " Elitni Odredi su bili nesto neponovljivo, odrasli smo uz vas i dalje slusam sve pesme i nedostaje jos takvih, nadam se da će ova pesma da podseti na dobar stari zvuk Elitnih " , "Zasto mi ovo mirise da ima veze sa njim i Vladom?" – glasili su neki od komentara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz