Pretraži

POSTOJI MOGUĆNOST POMIRENJA? Kloi Kardašijan otkrila sve detalje odnosa sa bivšim partnerom Tristanom Tompsonom

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/khloekardashian

Najmlađa sestra Kardašijan, Kloi, ne prestaje da privlači pažnju javnosti svojom vezom i odnosom sa ocem njene dece Tristanom Tompsonom.

Razlog njihove turbulentne veze i javnih raskida bio je upravo Tristan koji je nekoliko puta prevario poznatu rijaliti zvezdu. Snimci prve prevare su potresla Kloi i javnost samo nekoliko dana pred njen porođaj sa njihovom prvom ćerkom Tru.

Oni su od tada imali nekoliko razdvajanja i spajanja, a do krajnjeg raskida je došlo kada je fitnes instruktorka ostala trudna sa Tristanom dok je on sa Kloi čekao njihovo drugo dete, sina Tejtum.

Iako je više puta negirala da će doći do bilo kakvog pomirenja, te da njih dvoje samo zajedno učestvuju u podizanju njihove dece, Kloi je sada u novom epizodi njihovog rijaliti šoa otkrila da nikada ne zna šta će biti s godinama.

„Ne znam šta će mi narednih pet ili deset godina doneti. Ako je on moja osoba, onda je suđen da bude moja osoba, ali u ovom trenutku neću da otežavam moj život više nego što je potrebno, tako da ću imati što je bolje mogući roditeljski odnos sa njim“, rekla je ona.

Tristan, njegov brat, Kloi i njihova deca trenutno žive zajedno, jer Tristanova kuća prolazi kroz renovacije. Ipak, u razgovoru sa Skotom Disikom, Kloi je naglasila da ne deli sobu sa bivšim partnerom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz