Pretraži

PROKLETSTVO KARDAŠIJANKI: Fanovi zabrinuti za novog dečka Kajli Džener zbog BIZARNE teorije koja prati njenu porodicu

Showbiz
0
Photo:Instagram/KourtneyKardashian


Timoti i Kajli Džener su pre par dana potvrdili svoju vezu kada su se zajedno viđeni na koncertu koji je organizovala Bijonse.

Naravno, uvek postoj jedno ali, pa su se njegovi fanovi malo pobunili što on izlazi sa nekim iz klana Kardašijan-Džener, zbog toga smo po internetu mogli videti izlive besa njegovih fanova koji i nisu baš zadovoljnim njegovim izborom, dok je drugi deo fan baze odmah spomenuo bizarnu teoriju prokletstva Kardašijanki.

Teorija za prokletstvo Kardašijanki je zapravo da sestre iz tog klana donose nesreću muškarcima sa kojima su u vezi. 

Zato Timotijevi fanovi na društvenim mrežama upozoravaju njega da se skloni od Kajli da mu ne bi sve krenulo nizbrdo u životu i karijeri.

Očigledno je da su ljudi na internetu podivljali, pa su krenuli i  da navode primere Kardašijan-Džener bivših ljubavi kojima je sve krenulo nizbrdo.

1. Kanje Vest

Screenshot: Youtube/Architectural Digest

Screenshot: Youtube/Architectural Digest

 

Nikada mu nisu bili strani ispadi i pre nego što je stupio u brak sa Kim Kardašijan. Na kraju se rastao sa njom, a zbog brojnih kontroverznih ispada i izjava izgubio je milione dolara od sponzora i važne poslovne ugovore.

2. Lamar Odom

Screenshot: Youtube/ABC News

Screenshot: Youtube/ABC News

 

Kloi se udala za njega 2009. godine i još pre toga su ga pratile razne glasine. Šest godina kasnije su se rastali, a on je ubrzo nakon toga doživeo moždani udar izazvan konzumacijom nedozvoljenih supstanci zbog čega je upao u komu. Da nije konzumirao nedozvoljene supstance to mu se ne bi dogodilo, ali anti- fanovi Kardašijan-Džener porodice ipak tvrde da je on postao žrtva njihove kletve.

3. Tristan Tompson

Photo: Instagram/realtristan13

Photo: Instagram/realtristan13

 

Još jedan košarkaš u Kloinom životu i još jedan neveran muškarac-nažalost! Tristan je dobio osudu javnosti kada je trudnu Kloi varao, ali njegova uništena reputacija je više proizvod njegovog ponašanja, a ne čuvene kletve o kojoj svi pričaju. Tokom njihove veze Tristanovi saigrači i on nisu ostvarivali neke fantastične rezultate u košarci, pa je tu ipak morala biti okrivljena Kloi zbog Kardašijan kletve.

4. Tajga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T-Raww (@tyga)

 

Bio je sa Kajli tri godine, a pre njihove veze on je imao par hitova i dobro se kotirao na zvezdanom nebu, ali nakon rastanka sa njom njegova muzička karijera je krenula nizbrdo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz