Pretraži

POMERAMO GRANICE: Evo šta nas očekuje u novoj sezoni na IDJTV-u (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

U sezoni koja je iza nas, još jednom smo postavili standarde kada je muzička televizija u pitanju, pomerili granice, osvojili sve društvene mreže i pokazali kako jedna televizija treba da izgleda.



Svaka emisija imala je orgromnu popularnost i gledanost, a za to vreme naši izvođači su izbacivali samo hitove i imali milionske preglede.

Zbog toga će naši najgledaniji formati i emsiije u novoj sezoni biti još bolji, a evo šta nas sve očekuje:

IDJSHOW

Kao što smo imali prilike da vidimo, u pitanju je prvi regionalni šou fokusiran na digitalne medije koji ulaže milion evra u kariejre takmičara. Takođe, 12 takmičara je još u toku šou-a dobilo po jednu pesmu, koja im je omogućila da se probiju na muzičku scenu.

Druga sezna dolazi u novoj televizijskoj sezoni, a uskoro će se saznati i ko će ovog puta biti u ulozi IDJCouch-eva.

IDJHOT

IDJHOT je poceo kao prva showbizz internet emisija u IDJVideos produkciji, a od 2017. godine pronašla je mesto i na televiziji. Od samog starta Hot je pratio kako domaću tako i svetsku scenu, a kod voditeljke Danice Nikolić svakog petka gostovali su najpopularniji izvođači i influenseri, a tako će biti i u novoj sezoni koja je pred nama.

QUIZ

U pitanju je emisija gde prijatelji, saradnici i partneri iz sveta oznatih odgovaraju na naša pitanja i važi za jedan od najomiljenijih formata među našim emisijama.

U narednoj sezoni imaćete prilike da vidite još bolja gostovanja, zanimljiva i škakljiva pitanja, te tako priliku i da saznate manje poznate stvari o našim popularnim ličnostima.

ONE ON ONE

Kao i u prethodnim sezonama i ovog puta publika će imati prilike da postavi pitanja svojim omiljenim izvođačima, ingluenserima, jutjuberima i tiktokerima. Na taj način fanovi imaju prilike da ppoznate pitaju sve što su želeli, a nisu imali prilike.

Iz sezone u sezonu ovaj format postaje sve popularniji, a mi smo pripremili nove goste kojima ćete uskoro moći da šaljete pitanja.

IDJMASH

IDJMash je emsiija koja izlazi jednom nedeljno i u njoj možete da saznate sva dešavanja na domaćoj i stranoj sceni, a u novim epizodama potrudićemo se da pomerimo granice i donesemo vam još interesantnije i sočnije priče.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz