Pretraži

„POLJUBAC SE DESIO, ALI…“: Bane Mojićević otkrio nepoznate detalje odnosa sa Milicom Todorović

Showbiz
0
Bane Mojićević Milica Todorović
Foto: Instagram printscreen/ mojicevic.bane, milicatodorovicofficial

Bane Mojićević, pevač i pobednik jednog muzičkog takmičenja u kom je učestvovala i Milica Todorović, otkrio je kakav je odnos tada imao sa koleginicom, ali i kakav odnos imaju danas.

Pevač je istkao kako su njih dvoje bili vema bliski, a potom i priznao da su se jednom prilikom i poljubili. On je rekao kako njih dvoje nikada nisu bili u pravoj vezi, ali mu se ona nekada sviđala. Nakon ove izjave pevač je prokomentarisao i kakav odnos oni imaju danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bane Mojićević (@mojicevic.bane)


– Kasnije smo postali jako dobri i bliski prijatelji, poljubac jeste bio, ali nije...- nagovestio je Bane, pa je, nadovezavši se na ovo, počeo priču o Beoviziji i istakao kako je dva puta bio u prilici da se takmiči i to sa koleginicom Tanjom Savić:

Da, pa jeste, jednom konkretno u duetu sa Tanjom Savić „Od simpatije do simpatije“, pesma iz 2007. godine. Imali smo i pre toga tu jednu grupnu pesmu koju smo pevali svi zajedno sa pokojnim Šabanom Bajramovićem, „Tamo daleko“. I nismo se pojavili ni na toj Beoviziji.  To mi je žao, zaista jako lepa pesma, ali eto faktički sa Tanjom dva puta je bilo bezuspešno pojavljivanje – rekao je Bane za „Scandal“.

Podsetimo se, i Milica je jednom prilikom rekla kako je trebalo dva puta da ide na Evroviziju, ali da nije otišla jer joj se nije dopala pesma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz