Pretraži

SUZE RADOSNICE: Milica Todorović proslavila rođendan u velikom stilu, rasplakao je govor poznate pevačice (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović sinoć je u jednom prestoničkom restoranu organizovala proslavu svog 33. rođendana za najbliže prijatelje, porodicu i saradnike.

Milica se pojavila u elegantnoj beloj majici i sivim pantalonama, a po snimcima i slikama koje su njeni prijatelji delili na društvenim mrežama, pevačica je bila najveselija na proslavi.

Njene goste je zabavljala poznata pevačica Indira Radić. Pored toga što je atmosferu dovela do usijanja, Indira je Milici uputila emotivne reči.

„Draga moja Milice, želim ti da večeras blistaš punim sjajem, da sve ono što nisi ostvarila ostvariš i ispuniš sva svoja očekivanja, jer ti to zaslužuješ. Želim ti brilijantnu godinu, punu ljubavi, punu sreće, punu zdravlja, tebi i tvojim najmilijima. Srećan rođendan Milice“, poručila joj je pevačica, a potom su njih dve u duetu zapevale Miličin veliki hit „Tri čaše“.

U tom trenutku su stigli torta iznenađenja i šampanjac, što je Milicu raznežilo, te se ona rasplakala.

Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

Na proslavi pevačicinog rođendan našle su se njene kolege, sa kojima se ona i privatno druži, između ostalog Ilda Šaulić, njen kum Stevan Anđelković, zatim frizer Stevan Radivojević, šminker Laza Lazić, pevačica Marina Visković

Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz