Pretraži

„Pola svadbe se ne sećam“: Tamara Milutinović otkrila detalje venčanja sa poznatim fudbalerom, pa progovorila o prijateljstvima na estradi

Showbiz
0

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić pre skoro dve nedelje izgovorili su jedno drugom sudbonosno „da“ po drugi put, a sada je pevačica po prvi put za medije sumirala utiske o grandioznom veselju.

Iako su građanski brak sklopili pre nesto više od godinu dana na intimnoj ceremoniji na jednom salašu, oni su sada odlučili da pored crkvenog venčanja prirede i veliku proslavu za svoje mnogobrojne prijatelje i porodicu.

Tamara je ujedno rešila da se vrati i pevačkoj karijeri, od koje je napravila pauzu kada je na svet došla njihova ćerkica Emili, te je pre par dana izbacila novu pesmu, a sada je po prvi put otkrila detalje sa svadbe o kojoj ne prestaje da se priča.

„Bilo je jako lepo. Svi su bili na nogama sve vreme. Mi smo već venčani godinu i po dana, ali ovo je bilo venčanje pred Bogom što nam je bilo najvažnije. Posebno mi je drago što je moja ćerka bila tu i što mi je posebno drago sve vreme je pevala“, otkrila je pevačica za „Puls Srbije“ na „Kurir TV-u“.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

S obzirom na to da su venčanje proslavili u velikom stilu, kao i da su ispoštovali sve običaje, Tamara je priznala da se u jednom trenutku osećala pogubljeno, a da se jednog dela svadbe ni ne seća od euforije.

„Mnogo je tu ljudi bilo i mnogo posla oko organizacija, pa sam bila malo pogubljena i nekako pola stvari se ne sećam“, bila je iskrena pevačica, a potom je progovorila i o kolegama koji su došli da je ispoštuju.

„Značilo mi je da vidim kolege, a ime koje bih izdvojila je Uroš Živković koji je naravno broj 1 na mojoj listi“, rekla je Tamara kroz osmeh.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz